Donald Trump, mesaj de rămas bun: „Semenii mei americani…”

Donald Trump, mesaj de rămas bun: „Semenii mei americani...”
Donald Trump, mesaj de rămas bun: „Semenii mei americani...” (FOTO: Twitter)
Publicat: 20/01/2021, 07:47

Donald Trump a ţinut ultimul discurs în calitate de preşedinte al SUA. Discursul înregistrat a fost transmis pe contul de Twitter al Casei Albe.

Donald Trump a spus că se va ruga pentru succesul noii administraţii şi a evitat să pronunţe numele lui Joe Biden sau să recunoască victoria noului preşedinte, transmite Mediafax. În schimb, acesta şi-a subliniat reuşitele din cei patru ani de mandat.

„Îmi finalizez mandatul cu adevărat mândru”

„Semenii mei americani, acum patru ani am pornit un efort uriaş naţional de a reconstrui ţara noastră, de a-i reînnoi spiritul şi de a readuce loialitatea Guvernului înapoi la cetăţenii săi. Pe scurt, ne-am luat misiunea de a face America mare din nou pentru toţi americanii. Îmi finalizez mandatul de al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, cu adevărat mândru de ce am realizat împreună”, a spus Donald Trump.

Trump a încheiat cu mulţumiri pentru familia sa şi pentru membrii cabinetului. „În primul rând, permiteţi-mi să îmi exprim recunoştinţa copleşitoare pentru iubirea şi suportul ei, spectaculoasei noastre prime doamne, Melania. Permiteţi-mi să împărtăşesc cea mai profundă apreciere faţă de fiica mea Ivanka, faţă de ginerele meu, Jared, şi faţă de Baron, Don, Eric, Tiffany şi Laura. Mi-aţi umplut lumea de lumină şi bucurie. De asemenea, vreau să mulţumesc vicepreşedintelui Mike Pence, minunatei sale soţii, Karen, şi întregii familii Pence”.

Primul discurs al lui Joe Biden la Washington. Noul președinte al SUA, despre victimele COVID: „Ca să ne vindecăm, trebuie să ne aducem aminte”

Președintele-ales al SUA Joe Biden a rostit marți seară primul său discurs în capitala SUA, pe esplanada de la Monumentul lui Lincoln.

Joe Biden a dedicat acest moment celor peste 400.000 de victime pe care pandemia de Covid-19 le-a făcut în SUA.

Președintele a mers pe esplanadă alături de soția sa, Jill, scrie digi24.ro. Acesta a fost însoțit de viitoarea vicepreședintă Kamala Harris, care a venit alături de soțul ei.

Biden i-a mulțumit unei asistente din Michigan, care a cântat Amazing Grace în fața Monumentului lui Lincoln.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult