Dr. Adina Alberts, semnal de alarmă referitor la eficiența serului Pfizer: “În Israel, după începerea vaccinării, numărul de infectări a crescut!”

Dr. Adina Alberts, semnal de alarmă referitor la eficiența serului Pfizer: “În Israel, după începerea vaccinării, numărul de infectări a crescut!”
Dr. Adina Alberts, semnal de alarmă referitor la eficiența serului Pfizer: “În Israel, după începerea vaccinării, numărul de infectări a crescut!”
Publicat: 15/01/2021, 11:31
Actualizat: 15/01/2021, 11:32

Medicul Adina Alberts susține, în continuare, că vaccinul anti-COVID dezvoltat Pfizer/BioNTech este cel mai ineficient, scoțând în evidență faptul că în Israel numărul de infectări a explodat după ce aproximativ două milioane de cetățeni au primit serul.

Adina Alberts anunță că, în Israel, s-a înregistrat cel mai mare număr al noilor cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 și că rata de infectare la numărul de teste a fost, de asemenea, un record negativ. Cifrele s-au înregistrat la puțin timp după începerea campaniei de vaccinare cu serul dezvoltat de Pfizer/BioNTech.

În plus, Adina Alberts susține că inclusiv oficiali din Ministerul Sănătății din Israel ar fi început să recunoască faptul că eficiența vaccinului devine îndoielnică.

Conform producătorilor vaccinului dezvoltat de Pfizer/BioNTech, bazat pe tehnologia ARNmesager, eficiența serului este de 65% la prima doză administrată, chiar și pentru noua tulpină Sars-Cov2. Cu toate acestea, datele statistice îi contrazic flagrant în țara care are cea mai mare rată de vaccinare din lume, Israel. Mai exact, ieri, când deja numărul vaccinărilor ajunseseră la 2 milioane în țara care are o populație de 9,2 milioane, s-a înregistrat cel mai mare număr al noilor cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus, 9.997, iar rata de infectare la numărul de teste efectuate a fost, de asemenea, un record negativ, 7,6 %, conform datelor furnizate de Ministerul Sănătății din Israel.

Culmea, în ciuda vaccinării pe scară largă, precum și a celei de-a treia etape de lock-down sever, rata de infectare din Israel crește. Mai mult, chiar și oficialii din Ministerul Sănătății din Israel par să recunoască, cu jumătate de gură, că eficiența vaccinului este una care devine îndoielnică, și recunosc că nu au datele necesare pentru a fi siguri că serul împiedică transmiterea virusului”, a scris dr. Adina Alberts pe Facebook.

Dr. Adina Alberts nu crede în vaccinul dezvoltat de Pfizer/BioNTech

În postare, dr. Adina Alberts a prezentat și declarațiile șefei departamentului de sănătate publică din Ministerul Sănătății. Sharon Alroy-Preis, care este foarte îngrijorată de faptul că vaccinarea anti-COVID cu serul Pfizer/BioNTech nu ar avea efectul scontat.

“‘17% din noile cazuri severe de azi, adică 180 de cazuri (număr care depășește rezultatele înregistrate până acum, n. red.), au apărut chiar dacă persoanele au primit prima doză’, a spus Sharon Alroy-Preis, șefa departamentului de sănătate publică din Ministerul Sănătății, citată de presa israelită.

‘De altfel, oamenii trebuie să se protejeze în continuare chiar dacă, deja, au făcut și cea de-a doua doză și oricum, măsurile impuse de lock-down-ul din Israel nu vor fi ridicate prea curând, indiferent de numărul de vaccinați’, a mai precizat oficialul israelian.

‘Nu am avut niciodată o asemenea situație (de infectare și raportare a cazurilor grave, n. red.)’, a mai precizat oficialul, îngrijorarea ei fiind legată de noua tulpină de coronavirus, cea britanică, care se răspândește cu repeziciune în ciuda măsurilor de izolare luate de Guvern. Vaccinarea în Israel a început pe 19 decembrie 2020”, a încheiat dr. Adina Alberts.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Cursul valutar BNR pentru 28 martie 2024: Cum evoluează dolarul american?
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Un mare producător auto renunță DEFINITIV la diesel
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Ungaria stă pe o COMOARĂ! Ungurii au făcut descoperirea de zeci de miliarde de euro
Cine o manipulează pe Diana Șoșoacă. Dezvăluirile fostului soț, Silvestru
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Când va fi înmormântată Andreea, victima lui Mirel Dragomir? Familia, colegii și profesorii sunt în...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și...
Astronomii au găsit 49 de galaxii noi în mai puțin de 3 ore