EXCLUSIV. Cum reușește o firmă cu un singur angajat să aibă contracte pe bandă rulantă cu Primăria Sectorului 5

Redactor:
Ina Stoica
EXCLUSIV. Cum reușește o firmă cu un singur angajat să aibă contracte pe bandă rulantă cu Primăria Sectorului 5
Sursă foto:Daniel Florea Facebook

O firmă obscură cu un singur angajat, potrivit datelor din 2019, care avea ca obiect de activitate ”interpretările artistice”, a semnat cu Primăria Sectorului 5 un contract pentru furnizarea recipientelor cu dezinfectant care se vor monta la intrare în blocurile din Sectorul 5. 

Mai exact, potrivit datelor din SEAP, Primăria Sectorului 5 a semnat cu PRIME ACT DISTRIBUTION un contract în valoare de 84.285, 95 EURO pentru achiziționarea ”a 2200 de dispensere de dezinfectant” prin cumpărare directă de la firma Prime Act Distribution la prețul de 47.000.00 lei: 185 de lei pe recipient cu tot cu montaj, asta în condițiile în care pe internet găsim oferte cu doar 75 lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din datele obținute de la Registrul Comerțului, firma are două asociate: Cristina Georgeta Panait și Luca Lenuța.

În anul 2017, societatea se numea PRIME COURSES CONSULTING – S.R.L. și presta activități de interpretare artistică! Moment la care, societatea era deținută de Cristina Panait.

Dacă ne întoarcem în timp, mai exact în anul 2016, aflăm că societatea era deținută de Andreea Lepa și Mihai Costel Stan, cei care o cooptaseră la acel moment în firmă pe Cristina Panait în luna iunie cu 47% din acțiuni.

Numai că, în presa locală din Giurgiu, Andreea Lepa și Cristina Panait nu sunt două anonime. Acestea sunt două tinere aproapiate de mai mulți lideri PSD, cunoscute pentru manifestările artistice organizate în mai multe comune din Giurgiu.

„Andreea Lepa, Cristina Panait şi Anita Alexandra sunt cele trei tinere, frumoase şi inteligente, care sunt ” vinovate ” de cele mai spectaculoase manifestări organizate în ultimul timp în comunele din judeţul Giurgiu.Apropiate de mai mai mulţi lideri din PSD Giurgiu, acestea coordonând campaniile electorale PSD Giurgiu din anul 2016, ” divele ” au început să organizeze mai multe evenimente în comunele conduse de către primarii PSD”, potrivit unui articol de pe Giurgiu pe Surse.

Potrivit datelor din SEAP, Prime Act Distribution are un lung istoric de contracte cu Primăria Sectorului 5. Spre exemplu, Centrul Cultural ”Ștefan Iordache”, aflat în subordinarea Consiliului Local al Sectorului 5, a mai achiziționat de la aceeși firmă felicitări, aranjamente florale din săpun, dar și jucării din pluș.

Recent, Primăria Sectorului 5 a mai achiziționat  prim cumpărare directă de la aceeași societate, gel dezinfectant în valoare de  5.795 Euro.

Potrivit listafirme.ro, firma are un singur angajat, și apare că este condusă de Luca Lenuța. Pentru a afla mai multe detalii,  Gândul.ro a contactat primul număr înregistrat pe numele companiei. După ce ne-a întrebat ce dorim, doamna ne-a confirmat că este Luca Lenuța, iar apelul a fost întrerupt.

După ce Gândul.ro a încercat din nou să o contacteze, aceasta ne-a răspuns la câteva ore distanță printr-un mesaj prin care susține că nu avea semnal la telefon și nu a înțeles pe cine căutam, adăugând că am greșit numărul.

Apoi, am sunat și la numărul înregistrat pe SEAP. O doamnă care susține și ea că nu are semnal, ne-a spus că ea este Luca Lenuța și a cumpărat firma de la Panait Cristina. Aceasta susține că este singurul administrator și că numărul de telefon înregistrat pe firme.ro la numele companiei PRIME ACT, la care am sunat anterior,  nu îi aparține.

„Voi face o scrisoare la registrul comerțului. Eu sunt Luca Lenuța. Cineva vrea să îmi saboteze firma. Eu sunt singurul acționar și am cumpărat-o de la Panait. Am cumpărat-o acum 3 ani. La registrul comerțului sunt toate documentele. A fost preluată de avocații mei firma, nu știu cu ce se ocupa înainte. Am contracte cu mai multe instituții din toată țara, nu numai din Sectorul 5”, susține aceasta.

Cât privește prețurile la dispensere, femeia susține că prețurile sale sunt „cele mai joase” comparativ cu cele de pe piață.

Firma: Prime Act Distribution

Cifra de afaceri:
2017 – 209.260 lei
2018 – 479.825 lei
2019 – 1.750.375 lei
2016 – 210 385 lei

ŞOC! Vedeta, pe site-urile de adulţi în ipostaze intime. Nu va mai apărea la TV,...
Doliu uriaș în România. Un nume celebru a murit la Terapie Intensivă, răpus de Covid-19
FOTO. Alexandra Stan, apariție de infarct! Ținuta controversată, fără lenjerie intimă, a lăsat la vedere...
FOTO. Cum arată Larisa Drăgulescu, fosta soție a legendarului gimnast! Trăiește o nouă poveste de...
Anunțul făcut de Lidl pe care nu-l mai găsești nicăieri în România. Ce se va...
Gest radical al lui Nicuşor Dan. Primarul renunţă la poliţiştii care asigurau paza din faţa...
„Tatăl Nostru” se modifică, începând de duminică, la slujbele catolice. Versetul care a fost schimbat
Zăvo l-a dat de gol! Ce făcea Pepe în pat, în timpul partidelor de amor....
Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe! Dovezile depuse de artist la Tribunal: „Am fost informat....
Descoperire FASCINANTĂ în Polonia! Este asta DOVADA absolută a existenței altor CIVILIZAȚII?
Prăjitură cu mere și scorțișoară, făcută cu foi de casă. Durează foarte puțin și e...
Se DUBLEAZĂ alocațiile! Anunțul în miez de noapte
Ştirea care aruncă în aer planeta. Începe AL 3-lea RĂZBOI MONDIAL?!Totul s-a întâmplat în oceanul...
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Motivul pentru care un român a renunţat la viaţa într-unul dintre cele mai mari oraşe...
Andreea Marin, ce planuri are de sărbători: ”Ne gândim la ei cu drag”
Inchide