FOTO. Aglomerație în București, în zona Iancului. Sute de mașini în trafic, în plină pandemie de coronavirus

FOTO. Aglomerație în București, în zona Iancului. Sute de mașini în trafic, în plină pandemie de coronavirus
Foto: Camelia Cavida Facebook
Publicat: 29/04/2020, 11:36
Actualizat: 29/04/2020, 11:49

Aglomerație de nedescris în Sectorul 2 al Capitalei, în cartierul Iancului. Sute de mașini au fost surprinse în trafic, în zona Liceului Iulia Hașdeu, încă de la primele orele ale dimineții.

„La mine în intersecție e așa. Ca într-o zi normală de miercuri. Mi-e groază să-mi imaginez cum va fi după 15 mai”, a scris pe Facebook cea care a postat fotografiile.

Președintele Klaus Iohannis a susținut marți prima conferință de presă de la declanșarea stării de urgență. El a explicat ce se va întâmpla după 15 mai și cum au gestionat până acum autoritățile române criza.

„Nu am atins maximul pandemiei, o relaxare prematură ar fi fundamental greșită. Am obținut rezultate bune, obținute greu, sunt conștient că oamenilor le-a fost greu să stea acasă, că personalului medical i-a fost foarte greu, dar pericolul nu a trecut, e nevoie de maximă atenție faptul că din 15 mai relaxăm unele măsuri nu înseamnă că revenim la viața normală.
Experții ne spun că nu știm când vom reveni la o viață normală, vor rămâne multe restricții în vigoare: ne vom întâlni maximum câte 3, să plecăm din localitate fără un motiv serios, să ieșim la restaurante”, a declarat președintele.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase