Iulian Capsali, conspiraționist, anti-vaccinist și militant anti-mască, infectat din nou cu COVID! Ce scria pe Facebook: „Rahat de pandemie, Jos masca!”

Iulian Capsali, conspiraționist, anti-vaccinist și militant anti-mască, infectat din nou cu COVID! Ce scria pe Facebook: „Rahat de pandemie, Jos masca!”
Iulian Capsali, conspiraționist, anti-vaccinist și militant anti-mască, infectat din nou cu COVID! Ce scria pe Facebook: „Rahat de pandemie, Jos masca!” / Foto: Facebook / Iulian Capsali
Publicat: 06/01/2021, 13:19

Iulian Capsali, cunoscut susținător al teoriilor conspiraționiste despre COVID, s-a infectat cu virusul de două ori în nouă luni. Acesta a relatat pe Facebook efectul bolii și cum s-a tratat acasă, homeopat, având totodată „șansa unui medicament chinezesc”.

Capsali a povestit experiența sa: ”Sunt restabilit fizic 90%, practic sunt în convalescență. În câteva zile voi fi complet restabilit.” și că ”La mine a fost mai virulent decât la prima infectare (din martie).” El a susținut că reinfectarea ”Nu are nicio legătură cu masca – cine spune că te protejează ori e tâmpit, ori minte deliberat. Peste 90% din măști sunt neconforme, deci masca e o simplă iluzie.”

Capsali a precizat că virusul a ajuns în casă prin intermediul unuia dintre copii ”care poartă mască și nici nu prea a fost foarte activ social, doar l-am trimis pe la cumpărături și nu se văzuse cu colegii/prietenii de multă vreme.”

S-a infectat atât el, cât și soția, respectiv un alt copil, scrie G4Media.ro.

”Eu nu m-am putut ridica din pat decât pentru necesități (…) Pierdere gust și miros după 4 zile, revenire totală în 13 zile. Noaptea, insomnie. Recomand exerciții de respirație imediat după ce simțiți probleme la plămâni și începe tusea.”

Conspiraționistul a detaliat, apoi, tratamentul pe care și l-a administrat: ”homeopat care e specific gripei, deci nu e ceva ieșit din comun”, având, în plus, ”șansa unui medicament chinezesc (…), pe care-l aveam în casă, dăruit de un prieten prin septembrie, dar în care nu aveam mare încredere. Am zis hai să-l încerc, dacă tot îl am. A mers excelent, mult peste așteptări, în combaterea problemelor la plămâni. Chinezul care-l aduce e căsătorit cu o româncă și a trecut la ortodoxie, ca fapt divers. (…)”

Acesta nu a uitat să scrie: ”Tratamentele sunt, în anumite spitale, de o cruzime fără margini, total obtuze. NU POȚI TRATA UN BOLNAV CONFORM UNUI PROTOCOL! Este un OM, diferit de celălalt, care reacționează diferit la boală.”

Ce a scris Iulian Capsali în trecut pe Facebook

  • Spitalele trebuie evitate. Multe tratamente făcute pe pacienți fals pozitiv duc la decese”
  • A vorbit despre „dictatura politico-medicală”, „teroristul medical Streinu-Cercel”, „psihopatul Arafat”, „fiul de securist bolșevic Orban”, „Triada demonică Arafat – Johannis – Orban e cea mai mare plagă” etc.
  • ”Suntem la un pas de Marea Resetare, dictatura biomemetrică și medicală mondială, care se folosește de falsa pandemie Covid ca să arunce umanitatea în groapa tiraniei”
  • ”Obișnuiți-vă cu ideea că veți fi arestați la domiciliu cu voia voastră. Că vor închide iar bisericile și toate lăcașele de cult. Că veți rămâne, mulți, șomeri.”
  • ”Pe zi ce trece, în întreaga lume apar îndoieli tot mai mari cu privire la contagiozitatea, pericolul și rezistența acestui virus. ”

Iulian Capsali a luat parte la proteste anti-mască și a distribuit mesajele unor coronasceptici precum Dan Puric, Gheorghe Piperea și IPS Teodosie.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase