Mama anti-vaccinistului Răzvan Constantinescu, ”între viață și moarte” din cauza COVID-19

Mama anti-vaccinistului Răzvan Constantinescu, ”între viață și moarte” din cauza COVID-19
Publicat: 18/10/2021, 21:21
Actualizat: 18/10/2021, 21:48

Anti-vaccinistului Răzvan Constantinescu a anunțat că mama lui s-a infectat cu COVID-19, iar acum se zbate între viață și moarte.

În urmă cu câteva zile, medicul a scris pe Facebook că mama să, în vârstă de 72 de ani, este infectată cu COVID-19 și se zbate între viață și moarte după ce a luat virusul de la o persoană care s-a imunizat.

„CARE MAI EȘTI IMUNIZAT, OAIE?!

O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viață și moarte. Conform prostăvănimii din presă, acea doamnă era «imunizată» (!)

Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Târgu Neamț, vaccinat full.

Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea.”

Într-o altă postare, medicul a scris:

„AM ÎNCREDERE ÎN ȘTIINȚĂ

Tu-ți gheinăvfancșănul mă-tii, Fauci, cu fake-știința ta, cu tot! Dacă moare mama, o să-mi dedic restul vieții pentru găsirea pangolinului ăluia ca să ți-l bag în cur, ție sau altuia ca tine! Iar, de vagginat, s-o vagginezi pe mumă-ta, după ce-i pui două sau trei măști, ca să nu vadă ce a zămislit, savantule de renume mondial!”

La începtul acestui an, medicul Răzvan Constantinesc spunea: „Eu tot de mama mea ascult şi acum. Deunăzi, mi-a spus: «(…) întotdeauna te-am lăsat să decizi. Dar abia acum, când văd câţi oameni te ascultă şi au încredere în tine, îmi dau seama cât de bine ai făcut. Este evident că locul tău este – şi întotdeauna a fost – aici! Mărturisesc că, înainte de a vedea emisiunea ta cu protestele, eram 80% de partea «străzii». Prin felul în care ai argumentat fiecare amănunt, m-ai convins total că greşeam.”