Mesajul disperat al unui bolnav de cancer incurabil: S-ar putea să nu îmi mai văd niciodată familia din cauza restricțiilor! Nu vă mai plângeți că vi se anulează vacanțele, unii trăim adevărate drame

Redactor:
Alexandra Mortu
Mesajul disperat al unui bolnav de cancer incurabil: S-ar putea să nu îmi mai văd niciodată familia din cauza restricțiilor! Nu vă mai plângeți că vi se anulează vacanțele, unii trăim adevărate drame
Mesajul disperat al unui bolnav de cancer incurabil: S-ar putea să îmi mai văd niciodată familia din cauza restricțiilor! Nu vă mai plângeți că vi se anulează vacanțele, uni itrăim adevărate drame / Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ

O persoană bolnavă de cancer a trimis o scrisoare emoționantă publicației The Independent în care își prezintă povestea și teama de a nu-și mai putea vedea familia dacă restricțiile de călătorie sunt prelungite în contextul pandemiei de coronavirus. 

„În timp ce am simpatie pentru fiecare dintre cei afectați, există unii dintre noi (dacă interdicția este extinsă în țări precum Germania, fapt care acum pare posibil), care vor avea îngrijorări mult mai mari.

Sunt englez, dar îmi trăiesc anii de pensie în Germania, iar în octombrie anul trecut am fost diagnosticat cu cancer pulmonar metastatic. În calitate de persoană pragmatică și atentă, mi-am făcut repede în ordine în viață, în caz de orice, chiar mergând până la întocmirea listei finale de dorințe. În urmă cu aproximativ patru săptămâni, practic peste noapte, am resimțit o puternică durere de cap, vedere încețoșată, nu mai puteam vorbi bine și nu mă puteam ține prea bine pe picioare (acum sunt într-un scaun cu rotile). După ce am fost la medic, am fost trimis să fac un RMN”, a scris acesta pentru The Independent.

Bolnavul de cancer, mesaj disperat către oameni: Există probleme mai grave decât anularea unei vacanțe

„Bingo! Cancerul meu pulmonar și-a luat propria vacanță și s-a mutat în creierul meu. TÎn prezent urmez un tratament, dar cancerul a fost declarat incurabil. Desigur, am fost un pic zguduit, dar viața continuă, așa că am decis să îmi actualizez lista de dorințe.

Acum în topul listei se regăsește următoare dorință – sărbătorirea Crăciunului pe un munte acoperit zăpadă, împreună cu toată familia mea britanică, copii și nepoți”. Am rezervat grădina pubului local și m-am pregătit pentru ceea ce va fi un Crăciun ciudat și însorit.

Dar (și există întotdeauna un dar în viață), dacă restricțiile de călătorie sunt extinse, lucrurile vor trebui să se schimbe, Crăciunul (cel puțin versiunea din septembrie) ar trebui să fie anulat, sau cel puțin familia mea britanică nu va fi acolo. Iartați-mă atunci când nu vărs prea multe lacrimi pentru cei care ar trebui să-și plănuiască din nou sau să-și anuleze vacanța, există unii dintre noi care avem îngrijorări mai mari, cum ar fi să nu ne mai vadem niciodată familia.

Sincer, le doresc celor care sunt în prezent în limbo tot ceea ce este mai bun și sper că restricțiile vor fi curând încheiate. Eu personal nu văd niciun motiv pentru ele. Cu siguranță testarea la punctul de intrare și revenire în țară ar fi mult mai eficientă?”, a scris bolnavul.

 

 

FOTO! Alexandra Becali, mai sexy ca niciodată. Cum a parcat în faţa unui mall fiica...
S-au împăcat, iar asta nu e tot! Este şi însărcinată. Cuplul celebru în toată lumea...
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la...
Motivul pentru care moartea nu există, de fapt. Teoria care răstoarnă tot ce ne închipuiam...
Începe „Rabla pentru electrocasnice”. Iata valoarea voucherului pentru fiecare dintre echipamente finanţate
Monolitul metalic descoperit în deșertul din Utah a dispărut într-un mod bizar
S-au împăcat, iar asta nu e tot! Este şi însărcinată. Cuplul celebru în toată lumea...
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
Ce animale sunt în zodiacul chinezesc și ce semnificație are fiecare. Pariu că nu le...
Secretul oamenilor care au fumat ca 'turcii' toată viața, dar au plămâni perfect sănătoși
La mulţi ani de Sfântul Andrei 2020! Felicitări şi mesaje frumoase pentru Andreea şi Andrei
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat,...
Semne clare că ești o mamă supraprotectoare și ar trebui să te oprești!
Inchide