Mesajul disperat al unui bolnav de cancer incurabil: S-ar putea să nu îmi mai văd niciodată familia din cauza restricțiilor! Nu vă mai plângeți că vi se anulează vacanțele, unii trăim adevărate drame

Mesajul disperat al unui bolnav de cancer incurabil: S-ar putea să nu îmi mai văd niciodată familia din cauza restricțiilor! Nu vă mai plângeți că vi se anulează vacanțele, unii trăim adevărate drame
Mesajul disperat al unui bolnav de cancer incurabil: S-ar putea să îmi mai văd niciodată familia din cauza restricțiilor! Nu vă mai plângeți că vi se anulează vacanțele, uni itrăim adevărate drame / Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 30/07/2020, 14:34
Actualizat: 30/07/2020, 15:02

O persoană bolnavă de cancer a trimis o scrisoare emoționantă publicației The Independent în care își prezintă povestea și teama de a nu-și mai putea vedea familia dacă restricțiile de călătorie sunt prelungite în contextul pandemiei de coronavirus. 

„În timp ce am simpatie pentru fiecare dintre cei afectați, există unii dintre noi (dacă interdicția este extinsă în țări precum Germania, fapt care acum pare posibil), care vor avea îngrijorări mult mai mari.

Sunt englez, dar îmi trăiesc anii de pensie în Germania, iar în octombrie anul trecut am fost diagnosticat cu cancer pulmonar metastatic. În calitate de persoană pragmatică și atentă, mi-am făcut repede în ordine în viață, în caz de orice, chiar mergând până la întocmirea listei finale de dorințe. În urmă cu aproximativ patru săptămâni, practic peste noapte, am resimțit o puternică durere de cap, vedere încețoșată, nu mai puteam vorbi bine și nu mă puteam ține prea bine pe picioare (acum sunt într-un scaun cu rotile). După ce am fost la medic, am fost trimis să fac un RMN”, a scris acesta pentru The Independent.

Bolnavul de cancer, mesaj disperat către oameni: Există probleme mai grave decât anularea unei vacanțe

„Bingo! Cancerul meu pulmonar și-a luat propria vacanță și s-a mutat în creierul meu. TÎn prezent urmez un tratament, dar cancerul a fost declarat incurabil. Desigur, am fost un pic zguduit, dar viața continuă, așa că am decis să îmi actualizez lista de dorințe.

Acum în topul listei se regăsește următoare dorință – sărbătorirea Crăciunului pe un munte acoperit zăpadă, împreună cu toată familia mea britanică, copii și nepoți”. Am rezervat grădina pubului local și m-am pregătit pentru ceea ce va fi un Crăciun ciudat și însorit.

Dar (și există întotdeauna un dar în viață), dacă restricțiile de călătorie sunt extinse, lucrurile vor trebui să se schimbe, Crăciunul (cel puțin versiunea din septembrie) ar trebui să fie anulat, sau cel puțin familia mea britanică nu va fi acolo. Iartați-mă atunci când nu vărs prea multe lacrimi pentru cei care ar trebui să-și plănuiască din nou sau să-și anuleze vacanța, există unii dintre noi care avem îngrijorări mai mari, cum ar fi să nu ne mai vadem niciodată familia.

Sincer, le doresc celor care sunt în prezent în limbo tot ceea ce este mai bun și sper că restricțiile vor fi curând încheiate. Eu personal nu văd niciun motiv pentru ele. Cu siguranță testarea la punctul de intrare și revenire în țară ar fi mult mai eficientă?”, a scris bolnavul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Imagini cutremurătoare cu Elena Cârstea, la 8 luni după ce a suferit un AVC. Ce...
GALERIE FOTO. Imagini incendiare cu cea mai bogată fată din ring! A pozat în trecut...
VIDEO Momentul în care autocarul cu zeci de oameni cade de pe podul din Veneția...
Femeia care a crezut că e gravidă! Medicii, șocați de ce au descoperit la ecografie
Plăţile cash vor fi plafonate la 2.500 de lei. 80% dintre tranzacţiile din România sunt...
Tabelul prețurilor RCA în 2023. Care e cea mai ieftină asigurare pentru mașină
Mesajul emoționant al fiicei lui Valentin Illes, după moartea fulgerătoare a tatălui ei: ”O să...
''Nu mai e de trăit în România'' Oana Roman, revoltată din cauza prețurilor foarte mari...
Trecătorii au scos telefonul și au început să filmeze! Trei tinere din Iași nu au...
Iohannis, despre susţinerea Germaniei pentru aderarea la Schengen: Prietenul la nevoie se cunoaşte
Această pensionară de 71 de ani s-a măritat cu un puști de doar 17 ani....
Cum nășteau femeile din Germania anilor 1900! Metoda FĂRĂ DURERE și fără...
A MURIT o legendă a României! Fanii filmelor lui Sergiu Nicolaescu plâng
După douăzeci de ani, Victoria Beckham rupe tăcerea în legătură cu Rebecca Loos
Care e secretul genelor impresionante ale Corneliei Dansatoarea. Cum reușește să le facă atât de...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mami, în patul meu doarme un BAU-BAU! Mama: Fiule, ai 40 de...
Arsenie Boca a Știut a Dezvăluit și Exact Înainte să Moară: ‘Cum Să Scaapi de...