Nadia Comăneci, încurcată teribil de pandemie: “N-am mai ieșit din bârlog din martie!” Ce a răspuns când a fost întrebată dacă se va vaccina anti-COVID

Nadia Comăneci, încurcată teribil de pandemie: “N-am mai ieșit din bârlog din martie!” Ce a răspuns când a fost întrebată dacă se va vaccina anti-COVID
Nadia Comăneci, încurcată teribil de pandemie: “N-am mai ieșit din bârlog din martie!” Ce a răspuns când a fost întrebată dacă se va vaccina anti-COVID
Publicat: 25/12/2020, 17:08
Actualizat: 25/12/2020, 17:10

Stabilită de mai mulți ani în Oklahoma, SUA, Nadia Comănesci a mărturisit că nu a mai călătorit din luna martie, practic de când a început pandemia. Cea supranumită “Zeița de la Montreal” a precizat că se va vaccina anti-COVID, dornică să revină la viața de dinainte.

Nadia Comănesci a fugit din România în 1989, înaintea căderii regimului comunist, și s-a stabilit peste Ocean. În prezent, conduce, împreună cu soțul ei, Bart Conner, o academie de gimnastică în Oklahoma. Fosta gimnastă recunoaște, însă, că pandemia i-a dat peste cap viața.

“Zeița de la Montreal” este, totuși, optimistă că lucrurile vor reveni la normal, mai ales că au apărut mai multe vaccinuri anti-COVID.

N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de față.

Dar să sperăm că ne vine rândul la vaccin și se mai deschid portițele de siguranță. Sunt în Oklahoma acum, normal că o să mă vaccinez”, a declarat Nadia Comăneci, potrivit digisport.ro.

Mesaj pentru români, în plină pandemie de COVID-19

În continuare, Nadia Comăneci a ținut să le transmită gânduri bune românilor de pretutindeni, precizând că rezultatele obținute de gimnastele noastre la Campionatul European din Turcia ar trebui să reprezintă o bucurie pentru tot poporul.

Pot să spun că a fost un an acest an extrem de dificil pentru țara noastră și pentru întreaga planetă în acest an pandemic. Să sperăm că această victorie a sportului care a revenit pe hartă în momentul de față aduce o bucurie și un zâmbet, o speranță că anul 2021 va fi mult mai bun decât acesta”, a transmis Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci, ”Zeița de la Montreal”

Nadia Comăneci s-a născut pe 12 noiembrie 1961 la Onești, județul Bacău, și este considerată una dintre cele mai mari gimnaste din istorie. Pe 27 noiembrie 1989, cu mai puţin de o lună înaintea Revoluţiei, a fugit în SUA, acolo unde locuieşte şi în prezent, alături de soţul său, Bart Conner, cu care are şi un copil, pe Dylan, în vârstă de 14 ani.

Atât fosta mare gimnastă cât și soțul său, Bart Conner, călătoresc foarte mult ca să își onoreze contractele, iar, în lipsa lor, băiatul rămâne în grija managerului lor, Paul Ziert. Pe 18 iulie 1976, la doar 14 ani, Nadia Comăneci a obținut primul 10 din istoria gimnasticii, la Jocurile Olimpice de la Montreal. Atunci, Nadia a câștigat trei medalii de aur, la individual compus, bârnă și paralele, o medalie de argint, la echipe, și una de bronz, la sol.

Nadia și-a apărat titlul european în 1977, dar echipa României a ieșit din competiție în finale, în semn de protest față de arbitraj. La Campionatele Mondiale din 1978 a concurat cu greutate peste medie și ieșită din formă. Căderea la paralele a trimis-o pe locul 4, însă a câștigat titlul la bârnă.

În 1979, Nadia Comăneci, din nou la greutate normală, a câștigat cel de-al treilea titlu suprem (devenind primul sportiv din istoria gimnasticii care a reușit această performanță). La Campionatele Mondiale din decembrie, ea a câștigat concursul preliminar, dar a fost spitalizată înainte de a participa la concursul pe echipe, din cauza unei infectări a sângelui în urma unei tăieturi la încheietura mâinii, cauzată de o cataramă din metal. În ciuda recomandărilor doctorilor, ea a părăsit spitalul și a concurat la bârnă, unde a obținut nota 9,95. Performanța sa a conferit României prima medalie de aur în concursul pe echipe.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Matei Dima, la un pas de căsătorie. Bromania are planuri mari
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Temperaturile ridicate cresc prețul mâncării, constată un studiu