PIERDUȚI ÎN MISIUNE. Cine sunt singurii oameni din lumea civilizată care nu știu că a izbucnit pandemia!

PIERDUȚI ÎN MISIUNE. Cine sunt singurii oameni din lumea civilizată care nu știu că a izbucnit pandemia!
Echipajele de pe submarine, protejate de veștile proaste
Publicat: 30/03/2020, 19:40

Marinarii de pe submarinele nucleare aflate în misiune sunt printre singurii oameni de pe Planetă care nu au idee că lumea de la suprafață arată cu totul diferit de modul în care au intrat în misiunea din Ocean.

Este foarte posibil ca echipajele de la submarinelor balistice franceze să nu știe nimic despre izbuncirea pandemiei de coronavirus, informează Associated Press (AP).

Marinarii care călătoresc în adâncurile oceanului sunt protejați în mod intenționat de grijile lumești pentru a se putea concentra asupra misiunilor dificile și ultra-secrete.

Aceștia ar putea fi ultimii locuitori  care încă nu sunt conștienți de modul în care pandemia transformă viața sus, pe uscat.

Oficialii din Marina franceză au explicat jurnaliștilor de la AP că marinarii la bordul submarinelor balistice sunt protejați întotdeauna de veștile proaste de la suprafață, pentru a evita subminarea moralului lor.

Marinarii sunt protejați de șefii lor, pentru a le păstra moralul ridicat

Toate echipajele care au părăsit portul înainte ca virusul să se răspândească pe glob sunt probabil „păstrate în întuneric” până la terminarea misiunii, cu privire la întinderea crizei care se desfășoară rapid în lume.

„Nu vor ști nimic”, a spus fostul comandant Dominique Salles, care a condus escadrila balistică franceză din 2003-2006. „Băieții trebuie să fie complet disponibili pentru misiunea lor. Cei care sunt pe mare nu au nevoie de aceste informații „, a spus Salles, care a comandat, de asemenea, submarinul francez în armă nucleară „L’Inflexible.

„Cred că comandantul este informat fără îndoială despre ce se întâmplă. Nu cred că va avea nici el toate detaliile”, a spus el.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase