REVOLTĂTOR. Asistentă medicală din Cluj, dată afară din locuință de proprietar de teama coronavirusului

Redactor:
Gândul
REVOLTĂTOR. Asistentă medicală din Cluj, dată afară din locuință de proprietar de teama coronavirusului
Probleme pentru cadrele medicale din cauza COVID-19

O asistentă medicală de la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Cluj-Napoca a fost dată afară de proprietar din locuința în care stătea cu chirie, de frica noului coronavirus.

Asistenta medicală din Cluj a anunțat pe Facebook că proprietarul locuinței i-a transmis că nu-și poate asuma riscul de a locui cu ea în aceeași casă, informează MEDIAFAX.

„Sunt asistent medical, iar duminică am fost dată afară din locuință de proprietar (a spus că nu-și poate asuma riscul de a locui cu mine în aceeași casă) de frica… virusului. Momentan, stau cu cineva, dar e un provizorat. Lucrez la Chirurgie 3, iar dacă aveți informații despre o garsonieră vă rog P.M. Mă aștept la oferte decente. Poate fi și o cameră la casă”, a scris asistenta.

Managerul Institutului de Gastroenterologie și Hepatologie Cluj-Napoca, Mihai Mleșnițe, de care aparține Clinica Chirurgie 3, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că, momentan, asistenta locuiește la fiica sa.

„Am făcut demersuri să îi venim în ajutor și, cu sprijinul unor oameni de suflet, avem o ofertă de locuință pentru doamna asistentă de la Clinica Chirurgie 3. Gestul acelui proprietar mi se pare jenant”, a spus Mleșnițe.

Asistenta lucrează de un an la Clinica Chirurgie 3.

Inchide