Gândul
  • Publicat:
Coronavirus

TRAGIC. O tânără și-a avertizat familia înainte de a-și pune capăt zilelor: „Mulți oameni se vor sinucide în PANDEMIE. Izolarea e insuportabilă”

TRAGIC. O tânără și-a avertizat familia înainte de a-și pune capăt zilelor: „Mulți oameni se vor sinucide în PANDEMIE. Izolarea e insuportabilă”
O tânără s-a sinucis din cauza fricii de izolare

O tânără de 19 ani din Marea Britanie a murit la câteva zile după ce a încercat să se sinucidă. Adolescenta nu a suportat ideea de izolare în pandemie, a ajuns în stare critică la spital după tentativa de suicid și a murit la câteva zile.

Tânăra era chelneriță și în urmă cu 4 ani fusese diagnosticată cu o formă de autism din cauza căreia îi era dificil să se integreze și să respecte normele sociale. Având o stare emoțională instabilă, Emily nu a putut suporta ideea de izolare din cauza coronavirusului și a decis să-și pună capăt zilelor, potrivit The Sun.

Tânăra nu a putut accepta că lumea ei se închide și că planurile ei nu-și mai au rostul dată fiind situația critică în care ne aflăm.

Tânăra a avertizat că mai mulți oameni vor muri din cauza sinuciderii decât din cauza noului coronavirus

Sora ei în vârstă de 21 de ani a descris-o ca fiind o fire extrem de energică dar cu teamă de necunoscut, așa că pandemia a făcut-o să cedeze emoțional.

Emily îi avertizase pe cei dragi cu câteva zile înainte de tragedie: „Mai multe persoane vor muri din cauza sinuciderii, decât din cauza virusului”, le-a spus aceasta părnților.

Acum, părinții tinerei trag un semnal de alarmă asupra conștientizării existenței unui număr mare de persoane care au probleme mintale: „Aceste persoane au nevoie de sprijin pentru că mintea și psihicul lor cedează în această perioadă. Suntem devastați”.

Emily era înscrisă pe o listă pentru a fi donatoare de organe așa că 3 copii vor primi de la ea darul la viață.

Inchide