Trei angajaţi ai postului CNN, concediați pentru că nu s-au vaccinat anti-COVID

Trei angajaţi ai postului CNN, concediați pentru că nu s-au vaccinat anti-COVID
Publicat: 06/08/2021, 13:32

CNN a concediat trei angajați care nu s-au vaccinat împotriva COVID-19. Jeff Zucker, șeful canalului de televiziune, a anunțat, într-o notă transmis joi, că toţii angajaţii care lucrează de la birou sunt obligați să se imunizeze.

„Săptămâna trecută, ni s-a adus la cunoştinţă că trei angajaţi veneau la birou fără să fi fost vaccinaţi”, se spune în nota trimisă joi personalului CNN, potrivit Los Angeles Times.

„Cei trei au fost demişi. Vreau să fiu clar – avem o politică de toleranţă zero în acest sens. Trebuie să vă vaccinaţi pentru a veni la birou. Şi trebuie să fiţi vaccinaţi pentru a lucra pe teren, cu alţi angajaţi, indiferent dacă intraţi sau nu într-un birou. Punct”, menţionează nota.

De asemenea, liderul CNN a declarat că vor fi necesare măști de protecție în birourile din Atlanta, Washington și Los Angeles.

Acesta a mai spus că revenirea angajaţilor la birou, care era planificată pentru 7 septembrie, va fi amânată până cel puțin la jumătatea lunii octombrie.

Alte companii media au luat decizii similare din cauza creșterii cazurilor de COVID. Astfel, AP le-a spus angajaților că o întoarcere preconizată pentru 13 septembrie va fi, de asemenea, întârziată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase