Un alt cadru medical din România, răpus de coronavirus: „O nouă victimă a virusului ucigaș”

Un alt cadru medical din România, răpus de coronavirus: „O nouă victimă a virusului ucigaș”
Un alt cadru medical din România, răpus de coronavirus: „O nouă victimă a virusului ucigaș”. Foto: Facebook/Primărie Vidra
Publicat: 19/07/2020, 13:56

Un asistent medical, în vârstă de 49 de ani, din judeţul Vrancea a fost răpus de coronavirus. Bărbatul, care lucra la spitalul din Vidra, era liderul filialei locale a Federaţiei Sanitas.

Asistentul medical Ionică Potop  a decedat sâmbătă. Acesta fusese internat în spital, iar starea lui de sănătate s-a deteriorat.s

Decesul a fost anunţat pe Facebook de colegii asistentului medical de la Federaţia Sanitas.

„Cu imensă tristeţe aducem un ultim omagiu colegului nostru IONICĂ TAFTĂ POTOP, asistent medical şi lider SANITAS la Spitalul N.N.Săveanu din Vidra, judeţul Vrancea. Ionică este, din nefericire, o nouă victimă a virusului ucigaş”, scrie în mesajul de condoleanţe al Sanitas.

Un alt cadru medical, răpus de virus

Și Primăria Vidra a transmis un mesaj în memoria asistentului medical.

„Cu imensă tristețe in suflet, colectivul Primăriei Vidra, aduce un ultim omagiu Domnului Ionică Tafta Potop, in varsta de 50 ani, asistent medical de excepție la Spitalul „NN. Saveanu” din Vidra, județul Vrancea.
Condoleante Familiei îndurerate! Dumnezeu sa-l odihnească în pace !!!”Mi-e sufletul greu, cuvintele dor, multe lacrimi lasi in urma ta, o soție frumoasa, un copil reusit, sa le dea Dumnezeu putere, iar tu să-i supraveghezi întotdeauna din ceruri !”, este mesajul Primăriei Vidra.

Coronavirus în Vrancea

Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a anunțat, duminică, un număr mai scăzut de noi cazuri cu COVID-19, comparativ cu ziua de sâmbătă. În ultimele 24 de ore, 767 de persoane au fost confirmate cu coronavirus, la un număr de 14.889 de teste.

Vrancea este unul dintre cele mai afectate judeţe de epidemia COVID-19. De la debutul epidemiei 1.362 de persoane s-au infectat cu Sars Cov 2.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase