VIDEO. Imnul coronavirus din Botoșani. Mai mulți pacienți și cadre medicale s-au adunat într-un salon și au cântat: „Din ținutul negativ ne-am ales toți cu COVID” | Polițiștii au deschis o anchetă

VIDEO. Imnul coronavirus din Botoșani. Mai mulți pacienți și cadre medicale s-au adunat într-un salon și au cântat: „Din ținutul negativ ne-am ales toți cu COVID” | Polițiștii au deschis o anchetă
Distracție într-un salon cu pacienți și cadre medicale: Imnul COVID din Botoșani
Publicat: 09/05/2020, 12:03
Actualizat: 09/05/2020, 12:04

Autoritățile din Botoșani au demarat o anchetă pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce mai multe cadre medicale infectate cu noul coronavirus împreună cu alți pacienți, cu toții fiind  internați la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” s-au adunat într-un salon și au început să cânte o parodie, pentru a face haz de necaz. 

Momentul vesel a fost filmat și postat pe rețelele sociale, unde a devenit viral.

Cadrele medicale au parodiat imnul „Hai la Botoşani!”, intepretată de trupa „Fetele din Botoşani”.

„Hai, hai, hai la Botoșani, măi”

„Frunzuliță baraboi / Venim de la Dorohoi / Din ținutul negativ / Ne-am ales toți cu COVID / Hai, hai, hai la Botoșani, măi, / Hai, hai, cu salvarea, hai. Aici noi ne-am cazat, chiar nimic nu am mâncat / dar a venit domn Costel / șeful nostru mititel / Ne-a adus pită și cu ciorba / ca să ne întărim la vorbă / piept de pui și cu salată / s-avem după ce bea apă”, sunt câteva dintre versurile cântate de cadrele medicale internate la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati”.

Videoclipul a stârnit amuzamentul unora și indignarea altora.

Așa-i covid 19 rușine pentru cea mai mare minciună păcat ca mor oameni de cancer si de alte boli care nu-i tratează nimeni in perioada asta fiecare va da socoteală in fata lui Dumnezeu el da viață nu are nimeni dreptu să o ia ????

Publicată de Cristina Vornicu pe Vineri, 8 mai 2020

În prezent s-a demarat o cercetare în acest caz, cu privire la infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor

„Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. În continuare se efectuează cercetări pentru această faptă, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri conform prevederilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenişcu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase