1 Mai. A venit Poliția La Cocoșatu’ să dirijeze coada de la mici! IMAGINI EXCLUSIVE cu bucureștenii care nu s-au putut abține și au dat iama la terasele cu grătare

Publicat: 01/05/2020, 13:48

Cea mai mare plăcere a românului de 1 Mai este să mănânce mici. Cum anul acesta grătarele sunt interzise, bucureștenii au dat buzna la celebrele grătare „La Cocoșatu” și „La Gil” din cartierul Băneasa.

Pandemia de coronavirus și restricțiile de izolare nu sunt o problemă pentru romomâni de 1 Mai, atunci când trebuie să mănânce mici.

Bucureștenii au format azi cozi impresionante la celebrele terase din Băneasă unde prin tradiție este cunoscut faptul că se fac cei mai buni mici din Capitală.

Bucureștenii care s-au pus la coadă au încercat să păstreze distanța regulamentară, dirijați de forțele de ordine, așa cum s-a întâmplat în fața terasei „La Cocoșatu”.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult