Basistul unei trupe din România a murit în urma infectării cu SARS-CoV-2. „A fost un mare antivaccinist. Covid l-a lovit năprasnic”

Basistul unei trupe din România a murit în urma infectării cu SARS-CoV-2. „A fost un mare antivaccinist. Covid l-a lovit năprasnic”
FOTO - Caracter ilustrativ: Pixabay
Publicat: 23/10/2021, 11:35
Actualizat: 23/10/2021, 11:41

Laur Fratostiteanu, chitaristul trupei ieșene „Titan” și unul dintre cei mai cunoscuți basiști din România, a murit din cauza infectării cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de un apropiat al său, medicul Lucian Burlea, pe Facebook. Acesta a recunoscut că prietenul său, răpus de Covid-19, era „un mare antivaccinist”. Laur era medic stomatolog.

FOTO: facebook.com/laur.fratostiteanu

”Mi-a murit un prieten vechi și foarte drag. Laur Fratostiteanu, medic stomatolog și unul dintre cei mai mari bass-iști din România, înainte de ’89, chiar și după, un mare jazzman și unul dintre cei mai frumoși oameni, atât fizic, cât și caracterial, pe care i-am cunoscut în întreaga mea existență. Era frumos ca un actor și era bun, ca o rudă directă de-a lui Dumnezeu. Avea o lumină în privire și o căldură în zâmbet, cu totul și cu totul speciale. Cred că era mai mare decât mine, cu circa 3-4 ani. A fost bass-istul trupei Titan, din Iași, o trupă la vremea respectivă, avangardistă, cu intrumentiști foarte buni și care au avut un impact real puternic, pentru noi, cei care atunci iubeam muzica rock. Din nefericire, și-mi pare rău că spun asta, aici, a fost un mare antivaccinist. Covid l-a lovit năprasnic”, a scris Lucian Burleac, pe Facebook.

Imagini cu Laur Fratostiteanu, la „Iasi Guitar Festival 2014”:

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase