Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Diverse

Clipe de groază pentru Anamaria Prodan: „Am rămas fără aer! Simţeam că se prăbuşeşte cerul!”

Clipe de groază pentru Anamaria Prodan: „Am rămas fără aer! Simţeam că se prăbuşeşte cerul!”

„Prodanca şi Reghe. Preţul succesului”, cel mai nou reality show ce îi are ca protagonişti pe Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, revine duminică, de la 19:45, la Antena Stars cu un nou episod. Telespectatorii vor putea vedea momentele cumplite prin care a trecut Anamaria Prodan, atunci când fiica ei, Sarah, s-a accidentat la un meci de baschet. Mama sa a privit neputincioasă, din faţa televizorului, suferința fetei.

„Am rămas fără aer! Simţeam că se prăbuşeşte cerul! Mă uitam la televizor şi eram atât de fericită pentru Sarah, juca perfect, intrase perfect în meci, ne bucuram la fiecare coş pe care îl dădea şi cred cã exact în momentul ăla am simţit că ceva s-a rupt în mine. Cred că o parte din mine a ştiut că s-a întâmplat ceva foarte rău!”, a mărturisit aceasta.

Sarah Dumitrescu a debutat, la finalul anului trecut, în baschetul de colegiu american, NCAA, ultimul în ierarhia ligii profesioniste americane de baschet, WNBA.

Și cum locuiesc în țări diferite, pe continente diferite, Anamaria încearcă să nu rateze niciun meci al lui Sarah, chiar şi din faţa televizorului. Așa s-a întâmplat şi de curând, când Anamaria a fost nevoită să privească fără să poată face nimic accidentarea îngrozitoare pe care a suferit-o fiica ei.

„O jucătoare cu un potențial imens are dureri sfâşietoare!”, a anunţat comentatorul meciului, iar Anamaria nu mai putea rezista în faţa televizorului. “În secunda în care am văzut că nu se ridică şi tipa atât de tare a fost cumplit!”, a mai spus Anamaria.

Momentul șocant va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 19:45, în cel mai nou episod „Prodanca şi Reghe. Preţul succesului”, de la Antena Stars.

Ana Maria Prodan, alături de fiica ei Sarah
Ana Maria Prodan, alături de fiica ei Sarah

 

În fiecare duminică, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alături Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia să afle cum arată o zi din viaţa fiecăruia.

Inchide