„AȘA NU”. Un deputat publică imagini de la o slujbă la care au participat mai mulți enoriași: „Nu vă bateți joc!”

„AȘA NU”. Un deputat publică imagini de la o slujbă la care au participat mai mulți enoriași: „Nu vă bateți joc!”
Cluj: Deputatul Ungureanu publică imagini de la o slujbă la care au participat mai mulți enoriași
Publicat: 18/04/2020, 18:30

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat, sâmbătă după-amiază, un clip video în care apar mai mulți enoriași, care stau unul lângă altul, la o slujbă oficiată într-o biserică din Cluj. Imaginile ar fi fost filmate vineri seara, iar pe lângă oameni ar fi trecut și o patrulă de Poliție.

Conform sursei citate, imaginile ar fi fost filmate vineri seara la Biserica Ortodoxă „Sfântul Ioan Gură de Aur” în Cartierul Mănăștur, din Cluj-Napoca.

Videoclipul a fost filmat de o clujeacă și au fost trimise deputatului USR. Poliția Locală ar fi trecut pe lângă enoriașii aflați la biserică, care aveau și lumânări în mână, vineri seara, în jurul orei 20.00, însă oamenii legii nu ar fi oprit pentru a afla ce se întâmplă în acel lăcaș de cult.

În prezent, 102 pacienți infectați cu COVID-19 sunt îngrijiți în Spitalul de Boli Infecțioase Cluj, precizează Ungureanu.

AȘA NU!Aceste imagini filmate aseară la Biserica Ortodoxă Sfântul Ioan Gură de Aur în Cartierul Mănăștur, strada Plopilor sunt INTERZISE în Noaptea de Înviere sau după Paște!Nu ar fi trebuit încălcate nici până acum regulile de distanțare de către nicio biserică, indiferent de cultul religios!102 pacienți infectați cu Covid 19 sunt îngrijiți la această oră în Spitalul de Boli Infecțioase Cluj!Am vorbit chiar astăzi cu managerul spitalului din linia întâi pe Transilvania în lupta anti Covid.Se simțea pe alocuri copleșit și nesusținut de alte spitale din Cluj-Napoca, cum ar fi Spitalul Municipal sau Recuperare.Personalul medico-sanitar începând de la: infirmiere, asistente, brancardieri, medici, biochimiști, medici de laborator, anatomopatologi, este copleșit, toată lumea face eforturi EROICE să salveze vieți.Nu zădărniciți munca lor, nu vă bateți joc!Vă redau imaginile filmate de o clujeancă ieri seară și în 5 aprilie și mesajul ei disperare către autoritățile din Cluj-Napoca.Am atras atenția de nenumărate ori că Poliția Locală din Cluj-Napoca nu își face datoria cum trebuie în contextul Covid 19, primăria Cluj se face că nu aude.________________________________From: ch t Sent: Friday, April 17, 2020 10:12 PMTo: Emanuel Dumitru UngureanuSubject: BOR incalca legislatia anti Covid19 cu suportul autorităților locale din Cluj-Napoca!Buna ziua,Pentru că în urmă cu aproximativ 2 săptămâni (în 05.04) am anunțat Poliția Locală care nu a făcut nimic (și am dat două telefoane, la primul s-au deplasat doar până acolo și atât) , consider că autorităților fie le este teamă, fie sunt complici la ce se întâmplă și nu vor face nimic în acest sens.Vă trimit video-urile, poate dvs reușiți să le atrageti atenția.Sau măcar dacă peste două săptămâni izbucnesc cazurile în Cluj, să se cunoască și cauzele. Eu mă simt neputincioasă în fața atitudinii acesteia de indiferență și iresponsabilitate.Este biserica Sf Ioan Gură de Aur de pe strada Porțile de Fier, din cart. Mănăștur /Plopilor.A trecut prin zonă Poliția azi(17.04.2020) în jur de ora 20.00, dar nu au oprit pentru verificări.Video-urile de la data de 05.04, respectiv cele de azi, le atașez în acest mail.Succes în tot ceea ce intreprindeți, apreciez efortul !Cu stimă,T. C."

Publicată de Emanuel Ungureanu – Deputat USR pe Sâmbătă, 18 aprilie 2020

Emanuel Ungureanu: Nu vă bateți joc!

„AȘA NU!

Aceste imagini filmate aseară la Biserica Ortodoxă Sfântul Ioan Gură de Aur în Cartierul Mănăștur, strada Plopilor sunt INTERZISE în Noaptea de Înviere sau după Paște!

Nu ar fi trebuit încălcate nici până acum regulile de distanțare de către nicio biserică, indiferent de cultul religios!

102 pacienți infectați cu Covid 19 sunt îngrijiți la această oră în Spitalul de Boli Infecțioase Cluj!

Am vorbit chiar astăzi cu managerul spitalului din linia întâi pe Transilvania în lupta anti Covid.

Se simțea pe alocuri copleșit și nesusținut de alte spitale din Cluj-Napoca, cum ar fi Spitalul Municipal sau Recuperare.

Personalul medico-sanitar începând de la: infirmiere, asistente, brancardieri, medici, biochimiști, medici de laborator, anatomopatologi, este copleșit, toată lumea face eforturi EROICE să salveze vieți.

Nu zădărniciți munca lor, nu vă bateți joc!

Vă redau imaginile filmate de o clujeancă ieri seară și în 5 aprilie și mesajul ei disperare către autoritățile din Cluj-Napoca.

Am atras atenția de nenumărate ori că Poliția Locală din Cluj-Napoca nu își face datoria cum trebuie în contextul Covid 19, primăria Cluj se face că nu aude.”, scrie, pe Facebook, Emanuel Ungureanu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase