Cadouri creative pentru bărbați sau ce-și doresc bărbații cu adevărat?

Cadouri creative pentru bărbați sau ce-și doresc bărbații cu adevărat?
Cadouri creative pentru bărbați sau ce-și doresc bărbații cu adevărat?
Publicat: 24/11/2021, 14:47

Se spune femeile sunt mai pretențioase atunci când vine vorba despre cadouri și este mai simplu alegi mai degrabă un dar pentru bărbați. Dar, nu este întotdeauna așa.

Când vrei surprinzi plăcut un bărbat important, încerci alegi cadoul cât mai bine. Acesta ar trebui reflecte relația pe care o ai cu acel bărbat, nu fie prea mult, dar nici prea puțin, aducă un plus de valoarea în viață celui care îl primește, -i stârnească interesul (sau zâmbetul). Înainte de a decide ce cadou vei alege, este bine descoperi cât mai multe idei noi te poți desprinde un pic de cele clasice – curea, portofel, agenda sau o sticla de vin. Iată ce cadouri bărbați ar trebui ai în vedere atunci când vrei surprinzi.

O unealtă multifuncțională sau o trusă de scule

Prin firea lor, bărbații sunt pricepuți la reparații și la tot felul de intervenții. Când se sparge țeavă de la chiuveta, când sunt în mijlocul pădurii și trebuie facă focul, când trebuie depisteze un zgomot ciudat de la mașină sau și repare bicicleta, ei sunt acolo, prezenți și activi, pentru a găsi soluții.

De aceea, o idee foarte buna de cadouri pentru bărbați este o trusa de scule sau o unealta de buzunar cu mai multe funcții. O astfel de unealta de buzunar poate avea chiar și 12 sau 15 funcții, printre care ciocan, șurubelniță, desfăcător, cutter etc. Cadoul acesta se potrivește pentru tata, pentru iubit sau soț, pentru frate sau pentru bunic.

Un decantor de băuturi

Când trebuie faci un cadou mai elegant, un decantor de băuturi este o alegere grozava. Cu toate decantarea băuturilor este opțională, un decantor este un obiect care face servirea fie impecabila. Astfel, poți alegi un decantor rafinat în forma de sticla diamant, Glob Pământesc sau cu o forma clasica dreptunghiulara.

Multe din aceste decantoare vin la set cu 2 sau mai multe pahare, cu același design deosebit. Cele mai rafinate includ suport din lemn cu finisaj sofisticat (vezi de exemplu, decantorul Glob Pământesc).

Un astfel de cadou este ideal pentru șefi, pentru nași, pentru tata, socru și alti bărbați galanți pe care vrei -i măgulești cu un cadou aparte, de băut.

Un cadou amuzant

În multe situații, un cadou amuzant poate fi cea mai buna alegere. De exemplu, daca vrei faci un cadou pentru colegul de birou, pentru amicul cu care te înțelegi foarte bine, pentru fratele tău mai mic sau alt bărbat cu care ai o relație informala, atunci, un cadou haios poate fi extrem de inspirat pentru aduce și zâmbete pe buze.

Poți alege, de exemplu un sort pentru bărbierit, cu ventuze, o tasta uriașa Enter, un pahar în forma de cizma, un pistol aruncător de bani, o pereche de șosete cu mesaj amuzant pe talpi sau o păpușă voodoo a sefului.

Accesorii pentru vin

Seturile de accesorii pentru vin intra în categoria cadourilor elegante pe care le poți pregăti pentru persoanele speciale în viață ta: tata, sef, socru, soț, iubit, frate, fin, nas etc. Cele mai frumoase truse de accesorii sunt casete rafinate care includ și piese de șah. Altele au tirbușon electric, inel antipicurator, termometru digital, punga răcitoare pentru sticle de vin, tirbușon clasic, dop și dispozitiv de turnare.

O măsuță de laptop sau un suport pentru laptop

Dacă lucrează de acasă ori merge des în delegații, o măsuță de laptop sau un suport fi o alegere ideala. O astfel de măsuță se reglează pentru a permite adoptarea celei mai bune poziții de lucru. În plus, împiedică supraîncălzirea laptopului, ceea ce înseamnă acesta rula mai bine și utilizatorul fi mai productiv.

Cele mai frumoase și practice măsuțe de laptop au blat din lemn de bambus care se despica și se reglează pe înălțime, au picioare reglabile, sertar pentru lucruri mici și suport pentru un pahar. Se pot folosi și pentru citit, pentru mic dejun la pat sau pentru a lucra pe laptop mult mai confortabil.

Un gadget cadou pentru bărbați

Bărbații sunt atrași de tehnologie și gadgeturi, așa daca te vei opri la aceasta categorie de cadouri sunt foarte mari șanse de reușită. De exemplu, poți alege o dronă pentru iubitul tău, o boxa bluetooth pentru fratele tău, un radioator de masa pentru bunicul tău, o mașină care urca pe pereți pentru soțul tău sau un încărcător de telefon pentru mașină pentru un coleg.

Cadou de construcție

Mulți bărbați sunt pasionați de jocuri de construcție, pentru își pot dovedi logica și îndemânarea. Cele mai frumoase astfel de provocări sunt puzzle-uri din lemn cu modele mobile (cum sunt puzzle urile Ugears – motocicleta, mașină, tahometru, acvariu, monociclu, ceas cu pendul etc), machetele (cum sunt cele Da Vinci) sau seturile spacerail cu bile și trasee întortocheate.

Aparat masaj

Pentru bărbații care muncesc mult și au nevoie de clipe de răsfăț pentru ei înșiși, sunt recomandate aparatele de masaj. Acestea contribuie la detensionarea musculara, la combaterea stresului, ameliorarea durerilor și stare de bine. Poți alege de exemplu un aparat de masaj în forma de pistol, cu mai multe capete de schimb, o husa de masaj pentru scaunul auto sau scaunul de birou, un aparat de masaj pentru picioare sau o minge giroscopica. Un astfel de cadou se potrivește tuturor bărbaților: pentru tata și tata socru, pentru iubit sau soț, pentru frate, unchi, coleg de birou, nas ori fin etc.

Atunci când cauți un cadou pentru un bărbat, trebuie tii cont de câteva lucruri esențiale: ocazia, tipul de relație pe care îl ai cu persoana respectiva, personalitatea acelui bărbat, interesele sale și alte detalii pe care le cunoști despre el și care ar putea reprezenta o sursa de inspirație pentru a alege un cadou potrivit (care vina o soluție creativa la o problema, de exemplu). Pentru toate ideile de mai sus și pentru alte sugestii de cadouri pentru bărbați, vizitează magazinul online de cadouri ieșite din minți – MindBlower.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Ziua în care sute de mii de oameni au ieşit în stradă pentru Regele Mihai