Ce a primit un tânăr din IAȘI care a cumpărat un covridog de 5,5 lei de la simigeria Petru. Când a mușcat din el, a înlemnit!

Ce a primit un tânăr din IAȘI care a cumpărat un covridog de 5,5 lei de la simigeria Petru. Când a mușcat din el, a înlemnit!
Sursa foto: Facebook
Publicat: 01/06/2023, 07:55

Radu, un tânăr din Iași, s-a declarat dezamăgit după ce a cumpărat un covridog de la o simigerie din oraș. Bărbatul spune că produsul, pe care a plătit 5,5 lei, era pur și simplu imposibil de consumat.

El povestește că este pentru prima dată când pățește așa ceva, pentru că nu obișnuiește să cumpere astfel de produse și că experiența prin care a trecut l-a convins să evite pe viitor astfel de achiziții.

Acesta spune că în momentul în care a mușcat din covridog a observat că aluatul era crud și descrie produsele vândute de respectiva simigerie ca fiind „mâncare pentru porci”.

„Cumpăr o dată pe an de la ei și doar când este urgent. În mod normal nu-mi place să fac rău, dar e ironic să vinzi răutăți și să le prezinți ca fiind ceva bun, în condițiile în care totul este crud. Ni se vinde mâncare pentru porci. Pentru cine se grăbește, mănâncă așa și tace, eu am preferat să-l arunc decât să consum așa mizerie”, declară Radu Cioruța citat de bzi.ro.

Sursa foto: Facebook

„Vă mulțumesc pentru covridogul crud”

Bărbatul mai spune că a considerat că ar fi inutil să facă o reclamație și că pur și simplu a aruncat produsul cumpărat la gunoi. Cu toate acestea, el a decis să posteze pe rețelele sociale pentru a-i avertiza despre această situație și pe alți potențiali cumpărători.

„Pentru simigeria «Petru» din zona Galata, vreau să vă mulțumesc pentru covridogul crud”, a postat Radu Cioruța pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

Nu este singurul care s-a confruntat cu o astfel de situație. O mamă adaugă în comentarii că, în urma unui produs gătit necorespunzător, fiica sa a ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară. Lucrul cel mai grav este faptul că majoritatea ieșenilor consumă produsele, deși sunt gătite incorect, deoarece le-au plătit, însă fără să conștientizeze consecințele.

„Același lucru l-am pățit și eu la un «Petru» din zona Gării cu fiica mea. I-am cumpărat o felie de pizza, iar sub salam și brânzeturi, aluatul se scurgea, fiind crud. Nu mai vorbesc despre roșiile stricate, în urmă cărora am ajuns cu ea la spital, pentru că a făcut o intoxicație alimentară. La toate simigeriile «Petru» din Iași, tot timpul sunt produse crude care reprezintă un pericol pentru clienți”, adaugă femeia la postarea făcută de Radu Cioruța.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Diva şi-a lăsat chiloţeii în vine şi a început să 🙊 O recunoşti? E celebră
FOTO. Imagini hot cu Miss Univers, soția celebrului milionar român!
O fată de 17 ani, dispărută de luni de zile, a fost găsită îngropată în...
Adio, suflet frumos! Veste cruntă: A murit la 35 de ani
Motivul crimei odioase din Bistriţa. Ucisă de soţ în faţa copiilor, tânăra s-a prăbuşit la...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
🇷🇴 Mai multe mașini ARO din flota armatei au fost scoase la vânzare. Cât costă...
Experiența inedită trăită de o femeie. S-a trezit cu 86 de milioane de dolari în...
Recalcularea pensiilor vine cu dezavantaje pentru unii români. Pensionarii care nu primesc bani în plus...
Cu ce domniță a fost surprins Dorian Popa: A uitat-o pe Babs!
Atac terorist în Paris. Atacatorul a strigat "Allah akbar" şi a atacat trecători în centrul...
Pro TV a 'spart' banca! Ireal câţi bani vor primi concurenţii de la Survivor România...
„Cea mai BEATĂ PASĂRE” din Noua Zeelandă este o specie de PORUMBEL DURDULIU!
UNGARIA UMILITĂ crunt în România! S-a întâmplat chiar de Ziua Națională
A murit Maica Pavelida. A fost legenda Mănăstirii Prislop
Rona Hartner a fost uitată de colegii de breaslă în ziua înmormântării. Doar două persoane...
BANCUL ZILEI. Vasile: Nu vă supărați, aveți o bere? Ion:– La ce îți mai trebuie,...