Ce pantofi sport pentru femei să alegi?

Ce pantofi sport pentru femei să alegi?
Ce pantofi sport pentru femei să alegi?
Publicat: 07/02/2023, 12:27

Indiferent dacă porți pantofi casual sau formali, din garderoba ta nu ar trebui să lipsească încălțămintea sport confortabilă. Cauți pantofi care să se potrivească cu activitatea ta preferată sau mai degrabă încălțăminte lifestyle în stil sporty? Sau ai nevoie de amândouă? Îți propunem mai jos ce modele sport pentru femei ar trebui să alegi pentru a te simți confortabil și… la modă! Acestea sunt sugestii de la mărci de top precum Nike, adidas, Reebok, Puma, Fila, Vans și Converse. Le-am împărțit în mai multe categorii.

Sneakers

Perfecți pentru muncă, școală, plimbări, o excursie în afara orașului sau chiar… o întâlnire! Sneakerșii sunt unul dintre cei mai versatili și populari pantofi pentru o varietate de ocazii. Profilul sportiv conferă un caracter casual ținutei, în timp ce structura inteligentă îi face foarte confortabili. Pentru a te asigura că încălțămintea în stil sportiv este confortabilă, la modă și durabilă, merită să investești într-un model conceput de o marcă cunoscută, cum ar fi renumitul brand Nike. Te întrebi ce sneakers Nike dama să alegi? Optează pentru seria Air Max, prevăzută cu pernă de aer pentru o amortizare perfectă. Alege modelul Nike Air Max S.C. în nuanță de gri sau noua versiune Nike Air Max Lite de culoare neagră? Sneakerșii pentru femei care merită, de asemenea, să fie luați în considerare sunt modelele mărcii Puma – Puma Karmen și Puma Karina. Ambele au talpa mai înaltă care va adăuga centimetri înălțimii tale. Combinația universală de culori  – pantofii sunt disponibili în alb sau alb cu inserții colorate – îi face să se potrivească cu orice. Îi poți purta cu pantaloni jogger sau cu o rochie romantică cu flori. Confort? Datorită soluțiilor funcționale și părții din piele naturală, se află la cel mai înalt nivel. Sneakerșii în stilul anilor ’90 sunt, de asemenea, o alegere interesantă pentru femei. Îți plac pantofii masivi, așa-numiții daddy shoes? Alege sneakerșii de la Fila – modele precum Fila Ray Tracer, Fila Electric Flow sau Fila Hometown sunt foarte la modă și, în ciuda aspectului lor oarecum greoi, incredibil de ușori. Stilul tău poate fi descris ca fiind minimalist? Nu uita să verifici pantofii sport Reebok Royal Glide Ripple Clip de culoare albă, care combină un design simplu cu detalii atrăgătoare sub forma unor inserții metalice în zona călcâiului – grozavi chiar și ca element pentru a oferi un caracter mai puțin formal unui costum de damă.

Teniși

Un alt favorit printre pantofii sport lifestyle. Tenișii sport la modă și confortabili sunt un must have absolută în garderoba fiecărei femei. Dacă vrei ca aceștia să reziste mai multe sezoane, alege-i pe cei cu logo-ul unui producător cunoscut, cum ar fi Vans sau Converse. Ce modele merită luate în considerare în mod special? Când vine vorba de Vans, modelul versatil Vans Doheny Platform, în alb-negru și alb, ar trebui să se potrivească gusturilor majorității femeilor – perfect pentru blugi, pantaloni scurți și rochii vaporoase. În tendințe și, de asemenea, drăguți, pe de altă parte, sunt sneakerșii cu imprimeu floral, cum ar fi o variantă a modelului Vans Ward. Ești de părere că varianta clasică este cea mai bună? Ce zici de tenișii Converse de culoare albă, cum ar fi Chuck Taylor All Star Madison? Nu este nevoie să te gândești cu ce să le asortezi – se potrivesc cu orice. Dacă ai grijă de ele în mod corespunzător, ar trebui să te țină mulți ani.

Încălțăminte de antrenament

Este sala de sport a doua ta casă? Sau ești pe punctul de a te lansa în aventura exercițiilor fizice? Oricare ar fi răspunsul, ai nevoie de pantofi sport rezistenți și confortabili, care îți vor duce antrenamentele la nivelul următor. Există o mulțime de modele pentru exerciții de damă pe piață. Cei mai remarcabili sunt cu siguranță pantofii de antrenament confecționați de marca Nike, cum ar fi versiunea de antrenament a modelului Air Max menționat mai sus, Air Max Bella TR. Amortizarea pașilor oferită de perna cu aer este îmbunătățită de vârful încălțămintei ușor ridicat. De asemenea, merită lăudată și banda de rulare structurată din cauciuc, care asigură o aderență excelentă la sol. Faci exerciții care necesită o flexie puternică a piciorului? Atunci pantofii fitness Nike Legend Essential 2 sunt potriviți pentru tine, cu partea superioară din material tip plasă și talpa elastică pentru mobilitate totală. Pantofii de antrenament pentru femei de la Nike se caracterizează, de asemenea, prin designul lor impresionant, ceea ce îi face ideali pentru purtarea zilnică.

Pantofi de alergare

Alergarea este o activitate care implică mult efort. Fie că alegi să alergi pe o bandă de alergare electrică sau preferi să faci jogging în mediul rural, ai nevoie de pantofi de antrenament rezistenți, care să fie durabili, să ofere stabilitate picioarelor tale și să absoarbă șocurile. În special, merită recomandate modelele de la adidas cu tehnologii inovatoare. Versiunea Startyourrun, de exemplu, dispune de sistemul Lightmotion, care are proprietăți de amortizare remarcabile. Tehnologia Cloudfoam inclusă în modelul Galaxy 6 are un efect similar, dar este mul mai ușor. Un alt avantaj al acestor pantofi este căptușeala realizată din materiale care permit o bună circulație a aerului. Ca și în cazul pantofilor de antrenament de la Nike, pantofii de alergare marca adidas te pot servi zilnic. Asortează-i cu blugi, pantaloni jogger sau chiar fuste sau rochii.

Ce zici de asta? Știi deja ce pantofi sport pentru femei îți vor completa în curând garderoba? Poți cumpăra toate modelele menționate mai sus și multe altele în mod convenabil online. Poartă un stil sportiv, care nu se demodează niciodată!

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Mesajul emoționant pe care l-a ales Narcisa pentru coroana lui Mădălin. Tânăra i-a vizitat mormântul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va...
Secretul unui pui suculent și delicios. Sfat de aur de la Jamie Oliver
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Război total după lansarea filmului Buzz House! Reacția lui Selly, după acuzațiile grave la adresa...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce s-a întâmplat după ce oamenii de știință au declanșat mini-cutremure în laborator