Coșuri cadou de Crăciun – 7 idei de coșuri corporate sau coșuri gourmet pentru cei dragi

Coșuri cadou de Crăciun - 7 idei de coșuri corporate sau coșuri gourmet pentru cei dragi
Șapte idei de coșuri corporate sau coșuri gourmet pentru cei dragi, de Crăciun
Publicat: 06/11/2020, 18:20
Actualizat: 06/11/2020, 18:21

Chiar dacă va fi un Crăciun diferit și multe lucruri vor lipsi (petreceri, reuniuni mari de familie, evenimente specifice, târguri, activități pentru copii, călătorii în străinătate, spectacole), sărbătorile de iarnă trebuie sărbătorite în familie, cu gânduri bune transmise către toți cei apropiați și cadouri alese de preferat din magazine online, pentru a limita apropierea fizică socială și aglomerația din mall-uri. Pandemia de Covid-19 ne-a afectat multe procese obișnuite din viața de zi cu zi, dar din fericire tehnologia ne este de această dată aliat, preluând multe dintre aceste nevoi și dorințe pe care ni le putem satisface în ciuda restricțiilor instaurate de către autorități.

Cadourile de Crăciun pot fi cumpărate și anul acesta, doar că shoppingul online vine cu avantaje și mai puternice față de cele cu care deja i-a obișnuit pe unii români. Acum nu este doar o alternativă, ci tot mai mult calea cea mai bună, cea mai sigură, recomandată extrem de puternic. Este simplu să comanzi cadouri de Crăciun de pe internet, oricât de nefericite ar fi restricțiile în zona în care locuiești. Potrivite spre a fi oferite în orice ocazie, variantele de cosuri cadou reprezintă cadouri ideale pentru familie, prieteni sau chiar colegi de muncă sau colaboratori în contextul Sărbătorilor de iarnă.

Astfel de coșuri gourmet sunt alese la scară largă și de către companii, pentru angajați, parteneri, furnizori sau chiar clienți de top, devenind coșuri cadouri corporate. În 2020, pentru că bugetele alocate pentru petrecerile de Crăciun și alte evenimente speciale nu mai pot fi alocate în acest scop, multe firme suplimentează sumele pentru coșuri cadou de Crăciun livrate direct acasă la destinatari – simplu și eficient.

Coșurile cadou de Crăciun nu trebuie să fie doar pachete cu dulciuri, alimente și băuturi, ci trebuie să reprezinte o experiență memorabilă din punct de vedere aspect, gust, aromă, spun cei de la gourmetGIFT.ro, unul dintre cele mai cunoscute branduri pe segmentul de coșuri cadou și cadouri gourmet pe piața din România. Cu experiență de peste 10 ani, compania propune în acest an colecția de coșuri cadouri de Crăciun, coșuri cadou realizate prin asocieri complementare, produse care se potrivesc perfect unul cu altul inclusiv la nivel vizual, totul ambalat într-un mod care să transmită perfect atmosfera festivă a Sărbătorilor de iarnă. Este vorba despre coșuri cadou gourmet cu produse exclusiviste, premium și de lux, care să încânte cu adevărat și să transmită mesaje precum afecțiune, grijă, apreciere sau mulțumire, precum și optimism.

Iată mai jos 7 idei de cosuri cadou de Craciun propuse de specialiștii de la gourmetGIFT.ro, coșuri cadou aflate printre cele mai populare alegeri pentru a fi oferite familiei, prietenilor, dar și în scopuri profesionale, drept cadouri de business:

  1. Coș Cadou Gourmet Taste, conține Vin Moranera Merlot 750ml, Panettone cu stafide și coajă de portocală în cutie, Valentino, 500g, Tagliatele cu ou Italienești La Molisana 250g, Sos pentru paste din roșii și busuioc Mutti 400g, Ulei de floarea soarelui cu busuioc Luna Solai 250ml, Oțet Balsamic Pietro Coricelli 250ml, Crostini cu roșii Pan Ducale 200g, Crochete cu semințe La Mole 120g, Bruschete Schiacciatina alla pizza La Mole 150g, Fursecuri crocante Bastoncini Pan Ducale 50g, Miere pură polifloră Aurum Noble 150g, Tabletă de ciocolată cu lapte Lindt 100g, Cufăr bambus – preț online cu discount: 198,85 lei.
  1. Coș Cadou Finest Gourmet, conține Vin roșu Rara Neagră Purcari 750ml, Trufe de ciocolata Mathez Cup of Tea 150g, Miere pură polifloră Aurum Noble 150g, Cutie Macarons 42g, Trufe de ciocolată Mathez 50g, Confit de ceapă Maison Sauveterre 110g, Tabletă de ciocolată Lindt 100g, Cutie cadou elegantă – preț online cu discount: 186,41 lei.
  1. Coș Cadou Plaiuri Românești, conține Țuică Zetea 500ml, Cozonac tradițional cu umplutură de cacao și nucă 500g, Turtă dulce artizanală 50g, Terină cu carne de cerb și afumătură Silvania 100g, Miere cu nucă Stupina Onea 350g, Dulceață diverse sorrtimente Vrâncioaia 230g, Ștergar tradițional românesc, Clop tradițional românesc, Cutie cadou – preț online cu discount: 198,85 lei.
  1. Coș Cadou Crăciun Fericit, conține Vin Domeniile Tohani Fetească Neagră 750ml, Cozonac tradițional românesc cu umplutură de cacao și nucă 500g, Dulceață diverse sortimente 100g, Turtă dulce artizanală 50g, Castronel, Mini miere Apidava 30g, Condimente vin fiert 25g, Opincuță, Clop, Coș cadou elegant – preț online cu discount: 111,80 lei.
  1. Pachet Cadou Red Stars, conține Sticlă vin spumant Borghesia Cuvee 750ml, Panettone cu stafide si coaja de portocala 500g, Praline de ciocolata Feletti 85g, Jeleuri fructate Feletti 80g, Trufe de ciocolata Belgotruff 150g, Crochete cu seminte La Mole 120g, Fursecuri crocante Bastoncini PanDucale 50g, Cafea macinata Vergnano 125g, Tableta de ciocolata Lindt 100g, Cutie rotundă design Crăciun – preț online cu discount: 118,01 lei.
  1. Coș Cadou Imperial Gift, conține Vin Spumant Prosecco Bottega Gold DOC 750ml, Panettone cu fructe confiate și stafide Pan Ducale 1000g, Cafea măcinată Vergnano 125g, Toblerone 100g, Biscuiți Don Carlo 100g, Tabletă de ciocolată cu lapte Lindt 100g, Trufe de ciocolată Mathez 100g, Combinație ceaiuri de Crăciun 40g, Coș elegant din piele ecologică – preț online cu discount: 310,77 lei.
  1. Pachet Cadou Gold Stars, conține Șampanie Moet 750ml, Hennesy VS 700ml, Panettone cu stafide și coajă de portocală, Valentino, 1000g, Tabletă de ciocolată Lindt 100g, Trufe de ciocolată 100g, Praline de ciocolată Lindt Lindor 75g, Terină de rață cu fistic și portocală Maison Sauveterre 90g, Cafea Trucillo Moka 250g, Cutie cadou cu motive de Crăciun – preț online cu discount: 534,61 lei.

Magazinul online gourmetGIFT.ro, specializat în coșuri gourmet și cadouri elegante pentru orice ocazie, permite și comanda online de pachete cu băuturi, inclusiv kituri de party pentru acasă, pentru uz personal, pentru cadouri, petreceri, evenimente (în limita celor ce se pot organiza în format restrâns în această perioadă, în funcție de recomandările autorităților la un moment dat în zona geografică respectivă).

.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Scandinavia s-ar fi „născut” din Groenlanda, indică un nou studiu geologic