CRUCEA ROȘIE ROMÂNĂ strânge bani pentru cei afectați de coronavirus. Iuliana Tudor, vedeta TVR implicată în acest proiect, a anunțat suma strânsă până acum

Redactor:
Gândul
CRUCEA ROȘIE ROMÂNĂ strânge bani pentru cei afectați de coronavirus. Iuliana Tudor, vedeta TVR implicată în acest proiect, a anunțat suma strânsă până acum
CRUCEA ROȘIE ROMÂNĂ strânge bani pentru cei afectați de coronavirus. Vedeta TVR Iuliana Tudor, direct implicată în proiect, a anunțat suma strânsă până acum

Persoane juridice, dar și persoane fizice, au fost foarte receptive la campania inițiată de Crucea Roșie Română de strângere de fonduri în lupta împotriva coronaviruslui. Vedeta TVR Iuliana Tudor, direct implicată în proiect, a anunțat că până acum donațiile în bani de la persoane juridice au ajuns la suma de 3.570.000 de euro, dar campania continuă.

Campania „România salvează România”, în cifre:

– 1.704 pachete cu alimente de bază au fost distribuite la persoane izolate la domiciliu, afectate de Coronavirus/ un pachet are 12 kg și contine produse greu perisabile în valoare de 90 lei/pachet – alimentele au fost achiziționate de Crucea Roșie Română din fonduri proprii.

– 4.850 pachete cu produse de igienă de primă necesitate au fost distribuite la persoane izolate la domiciliu și centre de carantină din țară – valoarea unui pachet este de 60 lei/pachet – achiziționate de Crucea Roșie Română din fonduri proprii.

-61 957 de materiale de protecție distribuite unităților sanitare / direcțiilor de asistență socială/ vămi /

– 9 276 de produse de igienă, primite din sponsorizari în natură, su fost distribuite la unități medicale

894 persoane aflate în izolare la domiciliu au fost monitorizate telefonic de voluntarii Crucii Roșii Române

– 14 500 kg produse din carne (mezeluri), 100800 de ouă, 10 000 kg de morcovi și 9456 litri apa îmbuteliată – primite de la organizația Prețuiește viata au fost distribuite de voluntarii Crucii Roșii la Direcțiile de Asistenta Sociala, Cămine de de batrani, centre de plasamnet și familii izolate la domiciliu.

Fonduri din sms 14 781 * 2eur = 29 562 euro.

Campania continuă! Donații prin sms (2 euro/sms) se fac in continuare la 8827, iar donații online pe www.crucearosie.ro.

Inchide