De râsul curcilor! „Am comandat o pizza, dar am primit doar jumătate!” Ce i-au răspuns reprezentanții restaurantului, clientului nemulțumit

De râsul curcilor! „Am comandat o pizza, dar am primit doar jumătate!” Ce i-au răspuns reprezentanții restaurantului, clientului nemulțumit
Sursa foto: Instagram
Publicat: 02/09/2022, 16:49

Dacă nu ești tu cel care se ocupă de ei, clienții confuzi pot fi de fapt destul de amuzanți, mai ales când vine vorba de restaurante și livrarea de mâncare în general.

Este foarte comun ca oamenii să se plângă de produse pe care nu le înțeleg și să se întoarcă împotriva magazinelor sau restaurantelor care le livrează produsele.

Ei bine, exact asta s-a întâmplat în Statele Unite.

O femeie a comandat o pizza calzone și apoi s-a plâns când a primit „doar jumătate” din „pizza” ei.

Astfel, ea a lăsat o recenzie negativă în mediul online, plângându-se de „greșeala” restaurantului.

„Am comandat o pizza și mi-ați livrat doar o jumătate de pizza? V-am sunat și mi-ați spus că mai trebuie să plătesc pentru încă o jumătate? Restaurantul vostru este o glumă și ar trebui evitat!”, a scris femeia.

Reprezentanții restaurantului nu au lăsat, însă, lucrurile așa, atrăgându-i femeii atenția cu privire la faptul că ea este cea care nu cunoaște exact ceea ce a comandat, potrivit myfryingpan.com.

„Sperăm că ești bine! Ai comandat o calzone, ceea ce este o pizza «îndoită», de aceea ai primit-o așa”, i-au răspuns reprezentanții restaurantului.

Sursa foto: Instagram

Cum au reacționat doi turiști din Suedia, după ce au mâncat mici pentru prima dată

Doi tineri din Suedia au ajuns recent în România, țara cu numărul 89 pe lista lor cu 100 de destinații turistice, până la sfârșitul acestui an. Pe vlogul lor de călătorii, Oskar și Dan au împărtășit experiența din țara cu „ținutul lui Dracula”.

Suedezii Oskar și Dan au ajuns pentru prima dată în București în urmă cu o săptămână, unde au petrecut două zile, și au vrut, așa cum fac în fiecare țară vizitată, să guste preparate tradiționale.

În România li s-au recomandat micii, doar că, fiind vegani, au fost nevoiți să găsească un restaurant care îi prepară fără carne.

Așa cum se poate vedea pe vlogul lui, ei se așează la un restaurant vegan din București și caută pe Google preparate tradiționale românești și, după ce au trecut de zacuscă, salată de vinete, mămăligă, ciorbă, mici, cârnați s-au oprit la mici, însă au avut probleme cu pronunția. Prima dată au cerut „michi”, apoi „miși”, până să ajungă la „mici”, iar într-un final au comandat burgeri și mici vegani, cei din urmă fiind, evident, însoțiți de muștar.

„Cu muștar, interesant. Doamne, e așa bun, are gust de carne pe grătar, o aromă foarte bună, puțin afumat, condimente, mmm”, spune unul dintre suedezi în timp ce mănâncă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase