DECES. Dramă în fotbalul românesc. Ionuț Popa a murit! Drama din viața fostului antrenor

Redactor:
Marius Olaru
DECES. Dramă în fotbalul românesc. Ionuț Popa a murit! Drama din viața fostului antrenor

Ionuț Popa, unul dintre cei mai apreciați antrenori din fotbalul românesc, a murit joi dimineață, 25 iunie, pe patul unui spital din Arad. Fostul tehnician al echipelor UTA și Poli Iași era internat la SCJU Arad din 10 iunie, în urma unor probleme cardiace.

Reprezentanţii spitalului arădean au declarat că decesul a survenit în jurul orelor 09.00, în urma unui stop cardio-respirator. Medicii secţiei ATI au efectuat manevre de resuscitare, însă acestea nu au dat rezultat.

Ionuţ Popa avea 67 de ani şi fusese internat în spital în urmă cu două săptămâni, după ce suferise un alt stop cardio-respirator. El a avut mai multe probleme de sănătate în ultimul an.

Echipele pe care le-a antrenat Ionuț Popa

Antrenorul Ionuț Popa a pregătit, în cariera sa, echipele UT Arad, FC Bihor, Poli Iaşi și Poli Timişoara.

Cea mai prolifică perioadă a carierei a avut-o în Moldova, pe banca Politehnicii Iași, formație la care și-a câștigat și supranumele de „Ștefan cel Mare”.

În luna ianuarie a acestui an, când s-a aflat că este bolnav, Ionuț Popa afirma într-un interviu acordat Digisport: „Cum mă simt? Ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Am fost pe la o grămadă de medici, dar… Of, cum este viața asta! Chiar nu vreau să pară acum că mă plâng în presă. Departe de mine acest gând, dar nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate, medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Sunt foarte trist din această cauză”.

Inchide