Detalii incredibile din culisele execuției lui Alișor Sadoveanu, în Los Angeles. Au fost la mijloc sute de mii dolari câștigați din cerșetorie! (EXCLUSIV)

Publicat: 28/01/2021, 19:00

Liderul interlop din România executat în stil mafiot la Los Angeles și ucigașul său reușiseră să strângă sute de mii de dolari din cerșetorie. Aceștia puseseră pe picioare și o afacere prin intermediul căreia trimiteau, în țară, o parte din banii câștigați de pe urma naivității americanilor. Cu numai câteva ore înainte ca Alișor Sadoveanu să fie asasinat, acesta băuse, împreună cu ucigașul său, o sticlă de coniac pentru care plătiseră nu mai puțin de 3.500 de dolari.

La aproape o săptămână de la sfârșitul violent al liderului interlop Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, un apropiat al familiei sale a decis să rupă tăcerea și a povestit, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, ce se ascunde, cu adevărat, în spatele asasinatului.

Sursa citată a povestit că interlopul din Chitila a plecat din România înainte ca magistrații să-l condamne la 6 ani și 4 luni pentru tâlhărie. Condamnat în lipsă, bărbatul a fost dat în urmărire internațională.

Inițial, Sadoveanu ar fi plecat în Franța, la Paris, unde erau cantonate mai multe tabere de nomazi, între care și multe familii provenite din România. Aici, Alișor s-ar fi împrietenit cu un anume Florin Răducanu, zis „Călăul”, care provenea dintr-o localitate prahoveană situată la granița cu județul Buzău. Bărbatul s-ar fi ales cu porecla respectivă ca urmare a fizicului său impunător și nu de pe urma unor fapte violente.

Cei care l-au cunoscut l-au descris pe bărbatul acuzat de omor mai degrabă drept o persoană „arogantă”, care provenea dintr-o familie foarte săracă și care plecase de acasă pentru a-și schimba situația financiară.

De aici, Florin Răducanu și Alișor Sadoveanu au reușit să ajungă ilegal în SUA, unde, spun sursele citate, s-au integrat într-o comunitate de imigranți proveniți din România. Cei doi ar fi început să câștige sume mari de bani din cerșetorie, iar în acest sens, Florin Răducan ar fi reușit să strângă și 1.000 de dolari pe zi, după ce se așeza în intersecțiile aglomerate din Los Angeles, cu un carton în brațe pe care era scris un mesaj din care reieșea că nu are ce să mânânce.

Ulterior, acesta se filma în cele mai scumpe restaurante și la volanul unor bolizi de lux, după care publica imaginile pe site-urile de socializare, numindu-i pe urmăritorii din țară drept „sărăcii”.

Totuși, bărbatul nu a uitat niciodată țara din care a plecat și tânjea mereu să revină acasă. Singura problemă era că nu reușea să-și transfere banii în țară, prin intermediul unei bănci, pe motiv că nu avea cum să-i justifice.

Înainte de crimă au băut împreună o sticlă de coniac în valoare de 3.500 de dolari

Cel care a găsit o soluție, în acest sens, ar fi fost Alișor, care și-a deschis o firmă care se ocupa cu vânzarea mașinilor rulate. Astfel, banii din cerșetorie au început să fie investiți în autoturisme, care erau trimise în România și vândute la prețuri accesibile.

În acest context, Răducanu ar fi investit în mai multe mașini care au fost vândute de Alișor, însă acesta nu i-ar fi dat banii și l-ar fi amânat în repetate rânduri.

Cu numai câteva ore înainte de crimă, cei doi s-ar fi întâlnit să bea o sticlă de coniac pentru care plătiseră 3.500 de dolari.

La băutură, ar fi început să certe și s-ar fi despărțit supărați unul cu celălat. Ulterior, Florin Răducanu l-ar fi sunat și ar fi urmat un schimb de replici tăioase. Ca urmare, acesta și-a luat pistolul, pe care și-l cumpărase de pe piața neagră, după care a plecat să-l caute pe Alișor.

A urmat un nou conflict, în fața unui local, iar Răducanu a scos arma și l-a împușcat, după care a fugit.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Fosta soție a lui Cabral arată fantastic la 57 de ani. Ce a pierdut prezentatorul...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
O teorie bizară spune că în Univers există un singur electron