Detalii incredibile din culisele execuției lui Alișor Sadoveanu, în Los Angeles. Au fost la mijloc sute de mii dolari câștigați din cerșetorie! (EXCLUSIV)

Redactor:
Andrei Dumitrescu

Liderul interlop din România executat în stil mafiot la Los Angeles și ucigașul său reușiseră să strângă sute de mii de dolari din cerșetorie. Aceștia puseseră pe picioare și o afacere prin intermediul căreia trimiteau, în țară, o parte din banii câștigați de pe urma naivității americanilor. Cu numai câteva ore înainte ca Alișor Sadoveanu să fie asasinat, acesta băuse, împreună cu ucigașul său, o sticlă de coniac pentru care plătiseră nu mai puțin de 3.500 de dolari.

La aproape o săptămână de la sfârșitul violent al liderului interlop Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, un apropiat al familiei sale a decis să rupă tăcerea și a povestit, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, ce se ascunde, cu adevărat, în spatele asasinatului.

Sursa citată a povestit că interlopul din Chitila a plecat din România înainte ca magistrații să-l condamne la 6 ani și 4 luni pentru tâlhărie. Condamnat în lipsă, bărbatul a fost dat în urmărire internațională.

Inițial, Sadoveanu ar fi plecat în Franța, la Paris, unde erau cantonate mai multe tabere de nomazi, între care și multe familii provenite din România. Aici, Alișor s-ar fi împrietenit cu un anume Florin Răducanu, zis „Călăul”, care provenea dintr-o localitate prahoveană situată la granița cu județul Buzău. Bărbatul s-ar fi ales cu porecla respectivă ca urmare a fizicului său impunător și nu de pe urma unor fapte violente.

Cei care l-au cunoscut l-au descris pe bărbatul acuzat de omor mai degrabă drept o persoană „arogantă”, care provenea dintr-o familie foarte săracă și care plecase de acasă pentru a-și schimba situația financiară.

De aici, Florin Răducanu și Alișor Sadoveanu au reușit să ajungă ilegal în SUA, unde, spun sursele citate, s-au integrat într-o comunitate de imigranți proveniți din România. Cei doi ar fi început să câștige sume mari de bani din cerșetorie, iar în acest sens, Florin Răducan ar fi reușit să strângă și 1.000 de dolari pe zi, după ce se așeza în intersecțiile aglomerate din Los Angeles, cu un carton în brațe pe care era scris un mesaj din care reieșea că nu are ce să mânânce.

Ulterior, acesta se filma în cele mai scumpe restaurante și la volanul unor bolizi de lux, după care publica imaginile pe site-urile de socializare, numindu-i pe urmăritorii din țară drept „sărăcii”.

Totuși, bărbatul nu a uitat niciodată țara din care a plecat și tânjea mereu să revină acasă. Singura problemă era că nu reușea să-și transfere banii în țară, prin intermediul unei bănci, pe motiv că nu avea cum să-i justifice.

Înainte de crimă au băut împreună o sticlă de coniac în valoare de 3.500 de dolari

Cel care a găsit o soluție, în acest sens, ar fi fost Alișor, care și-a deschis o firmă care se ocupa cu vânzarea mașinilor rulate. Astfel, banii din cerșetorie au început să fie investiți în autoturisme, care erau trimise în România și vândute la prețuri accesibile.

În acest context, Răducanu ar fi investit în mai multe mașini care au fost vândute de Alișor, însă acesta nu i-ar fi dat banii și l-ar fi amânat în repetate rânduri.

Cu numai câteva ore înainte de crimă, cei doi s-ar fi întâlnit să bea o sticlă de coniac pentru care plătiseră 3.500 de dolari.

La băutură, ar fi început să certe și s-ar fi despărțit supărați unul cu celălat. Ulterior, Florin Răducanu l-ar fi sunat și ar fi urmat un schimb de replici tăioase. Ca urmare, acesta și-a luat pistolul, pe care și-l cumpărase de pe piața neagră, după care a plecat să-l caute pe Alișor.

A urmat un nou conflict, în fața unui local, iar Răducanu a scos arma și l-a împușcat, după care a fugit.

 

 

Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
FOTO. Transformarea uneia dintre cele mai frumoase actrițe ale României! Cum a ajuns să arate...
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Câștig fabulos al unui parior român! A mizat nebunește că dă gol Panțîru pentru FCSB!...
S-a aflat acum! Are sau nu Ivermectina beneficii în tratarea pacienților cu Covid?
Masoneria din România are un nou Mare Maestru
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ce au vorbit Harry şi William la înmormântarea Prinţului Philip. Dialogul dintre cei doi, descifrat...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
Detalii NEȘTIUTE din viața Zoiei Ceaușescu ies ACUM la iveală. Totul despre întâlnirile amoroase SUPRAVEGHEATE...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Avertisment pe WhatsApp: pericolul major care vizează acum milioane de utilizatori
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Este din nou DOLIU în muzica populară din România: A murit RĂPUS DE CORONAVIRUS
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte...
Inchide