Ucigașul din Buzău care l-a asasinat, la Los Angeles, pe liderul clanului Sadoveanu, se fotografia cu pachetele de bani și mașinile de lux pe care le avea în SUA. „Sărăciilor, nu vă permiteți voi așa ceva!” (EXCLUSIV)

Publicat: 26/01/2021, 15:54
Actualizat: 26/01/2021, 15:55

Bărbatul care l-a executat, în SUA, pe liderul clanului Sadoveanu, se lăuda pe site-urile de socializare cu banii și mașinle scumpe pe care le dobândise, numindu-i „sărăcii”, în timp ce se filma alături de mașini scumpe și pachete de bani. În același timp, noi detalii legate despre crima pe care a comis-o în plină stradă și natura relației pe care o avea cu bărbatul ucis, încep să iasă la suprafață.

Moartea lui Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, a scos la suprafață o realitate necunoscută pentru publicul larg. Este vorba despre existența unor grupări românești, dezvoltate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, care prosperă în contextul în care autoritățile din această țară sunt concentrate pe anihilarea infracționalității violente.

Potrivit unor surse aproiate victimei, Alișor Sadoveanu a ajuns ilegal în SUA în 2018, după ce a fost condamnat, în țară, la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie. Acesta a ajuns la Los Angeles unde s-a alăturat unei comunități românești care trăiește aproape exclusiv din comiterea de infracțiuni.

Sursele citate, au precizat, pentru GÂNDUL.RO, că, inițial, primii membri ai Sadovenilor care au ajuns în SUA ar fi făcut înșelăciuni cu aur fals. Era vorba despre niște ghiuluri din metal galben pe care le vindeau drept bunuri de mare valoare, oferite la preț de chilipir.

Afacerea ar fi mers destul de bine, însă aceștia s-ar fi îmbogățit cu adevărat abia atunci când au început să copieze și să cloneze carduri de credit.

Ucigașul și victima lui au fost prieteni apropiați

Unul dintre liderii acestei grupări era un anume Florin Americanu, venit de la Buzău. Bărbatul devenise unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Sadoveanu, iar conform unor martori cei doi de adresau, unul altuia, cu apelativul „cumetre”.

Relațiile dintre cei doi imterlopi s-ar fi stricat iremediabil după ce acest Americanu din Buzău a considerat că Alișor Sadoveanu l-ar fi tras pe sfoară cu 200.000 de dolari dar și un autoturism de lux.

După mai multe discuții în contradictoriu, buzoianul ar fi vorbit cu un prieten comun, căruia i-ar fi destăinuit fapul că și-a cumpărat un pistol și intenționează să-l omoare liderul Sadovenilor.

Această cunoștină l-ar fi anunțat imediat pe Alișor, care, sigur de faptul că Florin Americanu nu vorbește serios, l-ar fi sunat și l-ar fi întrebat personal dacă este adevărat că și-a achiziționat un pistol și plănuiește să-i ia viața.

Fără să stea pe gânduri, buzoianul a răspuns afirmativ, însă nici de data aceasta liderul interlop din Chitila nu l-a luat în serios. Ba mai mult, i-a comunicat că se află la o nuntă și l-a chemat până în fața localului, pentru a-i demonstra că nu are curaj să folosească pistolul.

Ce s-a întâmplat apoi, dovedește, însă, tocmai contrariul. Florin Americanu l-a sunat din fața salonului de evenimente, iar când Alișor Sadoveanu a ajuns pe trotuar, l-a împușcat de aproape, o singură dată, după care a fugit.

Înainte să fie arestat pentru crimă, Florin Americanu se lăuda pe site-urile de socializare cu banii pe care îi strângea din comiterea de infracțiuni și îi numea pe cei care vizionau clipurile „sărăcii”. În unele clipuri, acesta a apărut și alături de Alișor Sadoveanu. La un moment dat, cei doi se laudă împreună cu o sticlă de coniac pentru care ar fi plătit 3.500 de dolari.

În plus, Americanu s-a filmat la restaurant, în mașina de lux ori la cazino, iar în multe situații a arărat „sărăciilor” de acasă pachete mari de bani, pentru a demonstra că este foarte bogat.

Acum îl așteaptă cel puțin 20 de ani de detenție într-un penitenciar american, unde regulile sunt mult mai stricte ca în România, în sensul că deținuții nu au dreptul la pachet, hainele sunt limitate, iar riscurile sunt mari, în condițiile în care restul deținuților sunt foarte violenți, mai ales că el va fi încarcerat la categoria „periculoși”, în regim de maximă siguranță.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (II)
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...