Firea: Au câștigat prin minciună, manipulare și fraudă. / Voi merge mai departe în justiție

Redactor:
Madalina Prundea
Firea: Au câștigat prin minciună, manipulare și fraudă. / Voi merge mai departe în justiție
Gabriela Firea, după ce premierul a criticat candidaturile lui Rafila și Streinu-Cercel pentru PSD: „Dacă ar fi candidat pe listele PNL, ar fi rămas niște somități”

Primarul general în exercițiu, Gabriela Firea, susține că alegerile locale au fost câștigate prin „fraudă, măsluire, viciere” și anunță că se va adresa justiției pentru apărarea votului cetățenilor și că va continua lupta din Parlament.

Gabriela Firea a transmis, printr-un mesaj pe Facebook, că multe voturi au fost „arajate” și că „s-a pus capac peste adevăr” prin decizia de a nu le număra.

„O îmbrățișare, o floare și mii de mulțumiri celor 250 de mii de bucureșteni care m-au votat! Vă voi purta în suflet toată viața! Din păcate, din cei un milion opt sute de mii de alegători înscriși în liste, au participat la vot doar 650 de mii. Pentru a-mi fi continuat activitatea și proiectele, ne-au lipsit doar 30 de mii de voturi – foarte puțin raportat la cele aproape două milioane de bucureșteni cu drept de vot. Puteți calcula, având 1200 de secții de votare, câte procese verbale trebuiau modificate, așa cum s-a intervenit pe ele cu carioca sau pix mai gros, și câte voturi exprimate pentru mine trebuiau trecute fără temei la nule – doar 25 în fiecare secție. Și au fost “aranjate” mult mai multe! Avem dovezi! Sunt mii de astfel de voturi anulate la BEM. Nimeni nu mai vrea să le numere, totul se închide azi, s-a pus capac peste adevăr”, susține Firea, în mesajul postat sâmbătă pe Facebook.

„Știu că este o luptă inegală”

Firea a anunțat că, în continuare, va încerca, după puterile sale, să apare voturile cetățenilor, „esența democrației”.

„Știu că este o luptă inegală. Ei, cu toate instituțiile statului de partea lor, cu toate butoanele vizibile și invizibile. Eu, cu oamenii alături dar fără forța persuasivo-instituțională. Voi merge mai departe în justiție dar, la cum arată lucrurile… în fine, dacă tot au câștigat prin fraudă, măsluire, viciere, măcar să se apuce de treabă”, a transmis Primarul general în exercițiu.

Firea spune că dorește binele acestui oraș și, prin urmare speră ca promisiunile din campanie să fie puse rapid în aplicare.

„Schemele de marketing și PR, precum marea realizare care este deschiderea unei uși, anularea târgului de Crăciun gratuit pentru a face loc unuia cu plata la intrare, anunțarea avariilor – ceea ce se făcea și până acum, publicarea actelor – sunt toate pe site și din timpul meu, concedierea unor oameni, etc, nu vor ține loc adevăratelor realizări pe care le aștepta cei care au votat candidatul providențial de dreapta, spune Firea.

„PNL a tăiat premeditat din banii cuveniți bucureștenilor”

Primarul general în exercițiu susține că „apa caldă în materie de finanțe” a fost oprită pe timpul verii, pentru ca alegătorii să fie furioși pe ea.

„Văd că acum se înghesuie toți miniștrii să garanteze sprijin : bani cu nemiluita, proiecte peste proiecte, investiții la Centură și metrou… lapte si miere! Aproape un an de zile, de când este la guvernare, PNL a tăiat premeditat din banii cuveniți bucureștenilor! Ca să ne aducă în sapă de lemn! Și acum ies și spun că sunt datorii! Lucru asupra căruia am atras atenția zi de zi, spunând că acesta va fi efectul masacrării bugetului de către guvern : creditul furnizor, viața pe datorie. Nu au inventat ei apa caldă în materie de finanțe! Ei au oprit-o doar intenționat pe tot parcursul verii, ca să fie lumea furioasă pe mine. Elcen (guvern) produce energia termică și o poate furniza prin Cet-uri cu țârâita (pe timpul meu) sau normal, cum fac acum, după ce au câștigat prin minciună, manipulare și fraudă”, a a scris Firea.

Primarul general în exercițiu spune că va continua lupta pentru binele orașului în Parlament, alaturi de colegii ei, unde nu va chiuli și/sau dormi, așa cum a facut deputatul de București ajuns primarul „apă caldă și pe teavă de rece”.

O imbratisare, o floare si mii de multumiri celor 250 de mii de bucuresteni care m-au votat! Va voi purta in suflet…

Posted by Gabriela Firea on Saturday, October 3, 2020

Biroul Electoral Central (BEC) a hotărât, vineri seară, să claseze toate cererile de renumărare a voturilor. Decizia vine după ce Biroul electoral al circumscripţiei electorale nr. 42 a Municipiului Bucureşti a hotărât vineri să-şi decline competenţa către BEC în soluţionarea contestaţiilor, şi anume soluţionarea solicitărilor de renumărare a voturilor la Sectorul 1 şi Sectorul 5. Rezultatele finale oficiale sunt în așteptare.

Candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a obţinut 42.74 % din voturi la alegerile locale de duminica trecută, în timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul în funcţie Gabriela Firea, are un scor de 37.97%, după cum indicau datele provizorii după numărarea a peste 94,17 % din voturi.

Ce NEBUNIE. Marius Şumudică nu mai vine la Universitatea Craiova şi semnează cu un club...
BREAKING! A murit în puşcărie, la puţin timp după ce a fost diagnosticat cu COVID-19
FOTO. Crina Abrudan, topless în Dubai! S-a pozat fără sutien și fără rețineri la arabi
Bani în plus de la stat pentru acești angajați! Care este condiția
Gigi Becali are o avere uriașă! Ce loc ocupă în topul celor mai bogați români...
Pensii calculate greșit! Violeta Alexandru i-a dat de gol! Românii au aflat de-abia acum, e...
Pro şi contra paşaportului Covid. Tot mai mulţi lideri europeni sunt de acord cu ideea,...
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
Studiu îngrijorător: Pacienții vindecați de COVID se întorc în spital cu alte boli, iar unul...
BREAKING! A murit în puşcărie, la puţin timp după ce a fost diagnosticat cu COVID-19
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Un FOTOGRAF amator care imortaliza niște capre negre din România a SURPRINS ceva neașteptat în...
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
Ce se întâmplă, de fapt, cu cei care nu se vaccinează. Anunțul doctorului Virgil Musta...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
Știrea șoc a momentului în România: Cunoscuta prezentatoare TV A MURIT
5 motive să faci amor dimineața
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Miliardarul necunoscut al României. Cum a ajuns de la vânzarea de îngheţată în anii '90...
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Inchide