Fundatia Tiriac demareaza un proiect de consiliere online pentru parintii care vor sa se informeze referitor la beneficiile practicarii hocheiului in randul copiilor

Fundatia Tiriac demareaza un proiect de consiliere online pentru parintii care vor sa se informeze referitor la beneficiile practicarii hocheiului in randul copiilor
Fundatia Tiriac demareaza un proiect de consiliere online pentru parintii care vor sa se informeze referitor la beneficiile practicarii hocheiului in randul copiilor
Publicat: 19/03/2021, 13:23
Actualizat: 19/03/2021, 13:29

Bucuresti, 18 martie 2021 – Fundatia Tiriac isi dezvolta actiunile de incurajare a practicarii sportului in randul copiilor si lanseaza incepand cu luna martie un nou program gratuit, dedicat de aceasta data parintilor de copii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.

Programul se desfasoara online si da oportunitatea publicului larg sa afle care sunt beneficiile practicarii sporturilor pe gheata, in special a hocheiului.

Totodata, parintii si copiii pot afla care sunt caracteristicile necesare pentru a practica hocheiul de performanta si care este modalitatea de a accesa cursurile gratuite pe care Fundatia Tiriac le pune la dispozitie pe intreaga durata a anului la patinoarul acoperit din zona Bucuresti – Otopeni.

In fiecare zi de vineri, antrenorii Fundatiei Tiriac vor dedica doua ore pentru a raspunde online, in direct, intrebarilor adresate de public in cadrul unor sesiuni private gratuite.

In acest sens, persoanele interesate sa afle cum influenteaza dezvoltarea fizica si mentala a copiilor practicarea hocheiului indiferent de nivelul de performanta, care sunt beneficiile pe termen lung , care este procedura de inscriere la cursurile pe gheata gratuite derulate de catre Fundatia Tiriac sau pur si simplu sa isi lamureasca eventuale neclaritati privind acest sport, pot rezerva incepand cu data de 19 martie 2021 sesiuni private de consiliere cu antrenorii Cristian Baicea si Kevin Dominey.

Sesiunile de consiliere se rezerva in mod gratuit prin intermediul paginii Facebook a Patinoarului                     (https://www.facebook.com/PatinoarulTiriacArena) si se vor desfasura online, vinerea, la orele: 12:30, 13:30, 16:30 si 17:30.

Scopul noului programul este de a le oferi parintilor informatii relevante despre hocheiul pe gheata, astfel incat acestia sa poata lua o decizie informata si corect documentata privind incadrarea copilului in acest tip de sport.

Efortul survine ca raspuns al Fundatiei Tiriac la efectele pandemiei Covid-19, care a limitat simtitor accesul copiilor la activitatile sportive si include componenta de consiliere online pentru a facilita accesul rapid si in siguranta al publicului interesat de o dezvoltare armonioasa inca de la cele mai mici varste.

Sesiunile informative vor fi sustinute individual prin intermediul aplicatiilor Microsoft Teams, Google Meet si Facebook Messenger, la alegerea solicitantilor. Sfaturile si informatiile puse la dispozitie publicului vor fi livrate de catre personalul Fundatiei Tiriac, antrenori cu o vasta experienta in hochei, formata atat in tara, cat si in strainatate.

Fundatia Tiriac, impreuna cu sponsorii, Dedeman, Skoda, Allianz-Tiriac, Banca Transilvania si Simona Halep, sustine programe de pregatire in hochei pentru copii si activitatea mai multor echipe de hochei juniori. Antrenamentele se desfasoara gratuit, de luni pana vineri, in cadrul Patinoarului situat in Otopeni, pe strada Drumul Garii Odai, numarul 7. Fundatia asigura de asemenea in mod gratuit echipamentul si logistica necesara desfasurarii activitatii sportive in conditii de siguranta si confort pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.

Patinoarul pe care Fundatia Tiriac deruleaza cursurile gratuite este singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.

Detalii despre patinoar pot fi accesate la adresa http://www.fundatiaiontiriac.ro/proiecte/patinoarul-telekom-arena sau in pagina de facebook.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati:

Daniela Timofti, [email protected], 0754 032 195

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Haos în centrul Londrei după ce doi cai militari au scăpat de sub control