Gabriel Cotabiță face mărturisiri. ”Nu mai am succesul pe care-l aveam cândva, am trecut prin multe, foarte multe”

Gabriel Cotabiță face mărturisiri. ”Nu mai am succesul pe care-l aveam cândva, am trecut prin multe, foarte multe”
Publicat: 12/06/2023, 16:30
Actualizat: 12/06/2023, 19:04

Cântărețul Gabriel Cotabiță, în vâstă de 67 de ani, a făcut mărturisiri legate de viața și cariera sa din prezent.

Gabriel Cotabiță este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țara noastră. A făcut carieră atât ca solist, cât și alătuti de trupa VH2.

Gabriel Cotabiţă şi Alina Gabriela Munteanu trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au cunoscut în anul 2010. Gabriel Cotabiță și Alina s-au căsătorit în anul 2016. Alina a fost cea care i-a fost alături celebrului cântăreț în anul 2015, când acesta a fost în comă în urma unui stop cardio-respirator pe care l-a suferit la sala de sport.

La șase ani de când a suferit un infarct, Gabriel Cotabiță s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate. Anul 2021 a fost unul complicat pentru artist. La începutul anului a fost internat în spital din cauza COVID-19, iar ulterior a ajuns iarăși pe mâna medicilor. Mariajul cu Alina este al doilea pentru artist. Gabriel Cotabiță are trei fete, rezultate din căsătoria pe care a avut-o cu Ioana Nagy. Acestea sunt Aela și gemenele Milena și Eliza.

Despre viața și cariera sa din prezent a făcut declarații Gabriel Cotabiță într-un inteviu pentru publicația Formula AS.

Gabriel Cotabiță face mărturisiri. ”Acolo unde sunt iubit şi apre­ciat, acolo e locul meu”

Gabriel Cotabiță a explicat de ce este văzut mai rar pe scenă în ultima perioadă de timp: ”Sunt multiple cauze şi niciun vinovat. Nu mai am succesul pe care-l aveam când­va, am trecut prin multe, foarte multe. Dar cânt unde sunt solicitat, cu mare bucurie că oamenii mă vor şi că sănătatea îmi permite. Și-apoi, eu, de felul meu sunt discret. Ăsta e felul meu, aşa mă simt bine. Iar acest sen­timent e atât de important pentru mine, încât nici nu-mi pun problema dacă a fi discret în show-business e bine sau rău. Nu vreau să mă expun. După părerea mea, cu cât te ex­pui mai mult, cu atât devii mai uşor de înlo­cuit. Dar să-ţi permiţi discreţia, lucrul ăsta vine cu o condiţie: trebuie să fii mulţumit de tine însuţi. Să-ţi cunoşti valoarea, să ştii că ai în continuare multe de oferit. Când eşti mulţumit şi conştient de aceste lucruri, nu mai e nevoie să fii „păun”, prezent în mod os­ten­tativ peste tot. Acolo unde sunt iubit şi apre­ciat, acolo e locul meu. Pe de altă parte, cine vrea să dea de mine, sunt de găsit”.

Întrebat dacă se poate trăi exclusiv din muzică, binecunoscutul atist a comentat: ”Dacă nu eşti în vârf, nu prea. Ai nevoie şi de alte abilităţi, e indicat să te reinventezi. Dar a te re­inventa nu înseamnă a-ţi pierde identitatea, ci a o… „moderniza”. Pentru asta, ceva e esenţial: să nu te cuprindă disperarea. Ea duce la decizii greşite, la compromisuri de care te vei jena ulterior. Am colegi de generaţie care, din această disperare, au ajuns să cânte muzici care nu-i reprezintă deloc, îşi pierd identitatea pe care o aveau. Eu nu spun că muzica populară şi lăutărească sunt ceva urât, în ni­ciun caz. Dar când tu ai cântat un anumit gen toată viaţa, eu nu înţeleg decizia de a schimba total re­gistrul decât ca pe o disperare. Doar să apari! Nu ştiu, eu, chiar dacă nu am la fel de multe apariţii ca în trecut, sunt recunoscător că sunt bine primit pes­te tot pe unde merg, or, asta e o garanţie pentru mi­ne că e bine ce fac”.

Îndrăgitul artist a mărturisit că faptul că a cântat alături de trupa VH2 l-a ajutat foarte mult.

De asemenea, Gabriel Cotabiță a avut numai cuvnte de laudă la adresa Deliei și a Loredanei Groza, care au reușit să rămână în prim-plan de-a lungul anilor.

”Eu, de exemplu, dacă nu tre­ceam de la cariera solo la trupa VH2, acum do­uă­zeci de ani, eram pierdut, fiindcă era un timp în care mu­zica dance călca totul în picioare. La mo­mentul respectiv, trebuia să apari cu ceva nou ca să-i ţii piept. Adevărat, din acel val de muzică dance nu a mai rămas nimic. Poate cu o excepţie: Delia. Dar ea nu a încetat să evolueze, să adauge mereu tonali­tăţi de ultimă oră stilului ei. La fel a făcut Loredana, din generaţia mai apropiată de mine. Acest mare talent care este Loredana Groza a avut mereu ambiţia şi tăria să nu se lase. În plus, norocul să fie mereu bine îndrumată. Nu zic că-mi place neapărat ce cântă ea acum, dar gus­tul muzical e o chestiune subiectivă. De exemplu, eu nu ascult manele, dar trebuie să afirm că Adrian Minune şi Florin Salam sunt nişte voci enorme. Sunt senzaţionali în ceea ce fac, succesul lor e meritat”, a încheiat artistul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Dieta prin care putem încetini evoluția cancerului de prostată