Gabriela Firea după întâlnirea de la sediul PSD: ”Eu o să mă bat pentru București din postura de parlamentar. La București am dublat scorul politic/ M-a dezavantajat campania în mediul online pentru apă caldă. Acum minciuna iese la suprafață”

Gabriela Firea după întâlnirea de la sediul PSD: ”Eu o să mă bat pentru București din postura de parlamentar. La București am dublat scorul politic/ M-a dezavantajat campania în mediul online pentru apă caldă. Acum minciuna iese la suprafață”
Gabriela Firea: „Avem deja doi miniștri cu COVID-19. Premierul ne-a spus că se îmbolnăvesc doar cei care nu respectă regulile” / Sursă Foto: Captură
Publicat: 29/09/2020, 14:04
Actualizat: 29/09/2020, 20:31

Primarul Capitalei Gabriela Firea, a declarat marți, după întâlnirea de la sediul PSD, că s-a făcut o analiză pe sectoare și urmează să se pregătească pentru alegerile parlamentare, pentru a îmbunătăți situația din București. Gabriela Firea spune că diversele mesaje din campania electorală din mediul online cu privire la apa caldă a dezavantajat-o, însă minciunile contracandiatului sau, Nicușor Dan ies la suprafață . Gabriela Firea a vorbit și despre scorul politic de la București, spunând că este unul foarte onorant, sustinand însă că toți banii de la guvern s-au axat pe atacul acesteia. Despre declarațiile făcute de Călin Popescu Tăriceanu, spune că și-ar fi dorit o aliantă cu alte trei partide, Pro România, ALDE și PPUSL.

Gabriela Firea: ”Avem câteva idei de legi cu care să mergem în Parlament și prin care situația din București să se îmbunătățească”

”Am făcut o analiză pe sectoare. Așteptăm rezultatele instituțiilor și ne pregătim pentru alegerile parlamentare. Avem câteva idei de legi cu care să mergem în Parlament și prin care situația din București să se îmbunătățească”.

Gabriela Firea spune că campania în mediul online a dezavantajat-o, însă minciunile contracandiatului sau, Nicușor Dan ies la suprafață, declarând  că problema apei calde se va remedia în primăvară, deși în campanie acesta  a suținut contrariul. De asemenea, spune că Nicușor Dan, deși nu și-a preluat mandatul de primar al Bucureștiului, a declarat că Podul Ciurel este foarte bun. În ceea ce privește lucrările Podului Doamna Ghica, Firea spune că Nicușor Dan nu poate afirma că există nereguli, în contextul în care toate studiile au fost realizate de specialiști europeni.

Primarul Bucurestiului: ”Pe mine m-a dezavantajat campania în mediul online pentru apă caldă. Acum minciuna iese la suprafață. Domnul Nicușor Dan a recunoscut aseară că problema se va remedia în primăvară cu banii doamnei Firea.”

”Pe mine m-a dezavantajat campania în mediul online pentru apă caldă. Adică sunt masochistă, nu? M-a afectat foarte mult! Acum minciună iese la suprafață. Domnul Nicușor Dan recunoscut aseară că problema se va remedia în primăvară cu banii doamnei Firea. De asemenea a spus că Podul Ciurel este foarte bun, după ce a spus în campanie e foarte prost și va începe faza a II-a. Păi cum? Nu vrem să ajungem la Centură?

Aseară a spus, de asemenea, că vrea să blocheze Podul Doamna Ghica. Este incredibi! Un primar, înainte de a începe mandatul, de a depune jurământul, anunță că va bloca un pasaj. Ce vor face  cetățenii? Toate studile realizate de specialiștii europeni spun că era obligatoriu un pasaj.  Eu l-am început și mai aveam puțin și îl terminam și acum vine domnul Dan și spune că e nevoie de o analiză. Iată, că un pasaj aproape finalizat, verificat de  ISC la comandă politică, este blocat”.

Gabriela Firea a vorbit și despe scorul politic de la București, spunând că este unul foarte onorant, sustinand însă că toți banii de la guvern s-au axat pe atacul acestei. Totodată, Gabriela Firea a declarat că a acceptat oferta lui Marcel Ciolacu de a candida la alegerile parlamentare.

Gabriela Firea: ”La București am dublat scorul politic. Toți banii de la guvern s-au focusat asupa mea. Eu o să mă bat pentru București din postura de parlamentar”

”La București am dublat scorul politic de la 16%, la alegerile europarlamentare, la 38%, un scor foarte onorant. Toți banii de la guvern s-au focusat asupa mea. Am fost atacată la persoană. S-a spus că eu pandemizez Bucureștiul. Pai mergeți și vedeți cum arată Voluntariul. Eu abia aștept întâlnirea domnului Dan cu caracatița mea, pentru că nu va fi decît în farfurie dacă o comanda de la restaurant. 

Am dublat scorul partidului. Să fac un pas în spate? Se va face o analiză pentru  fiecare județ și localitate în parte, iar în primul Consiliului Național al PSD se va face o analiză. Cu siguranță domnul Ciolacu va anunța rezultatul. Nu vreau să spun cine să dea un pas în spate sau în față. Eu o să mă bat pentru București din postura de parlamentar”.

Edilul Capitalei: ”Ne-am dorit o alianța PSD-ALDE- Pro România- PPUSL”

Despre declarațiile făcute de Călin Popescu Tăriceanu, spune că și-a dori o alinată cu alte trei partide, Pro România, ALDE și PPUSL.

”Îl contrazic pe domnul Tăriceanu pentru care am o stimă deosebită. Ne-am dorit o alianța PSD-ALDE- Pro România- PPUSL”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
A murit de 8 ori! Bărbatul care i-a șocat pe medici!
Gestul controversat făcut de judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu în fața jurnaliștilor. Ancuța Ioana...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom