GEST INCONȘTIENT. În contextul pandemiei de coronavirus, o altă nuntă a fost organizată la Strehaia

Redactor:
Gandul
GEST INCONȘTIENT. În contextul pandemiei de coronavirus, o altă nuntă a fost organizată la Strehaia
În contextul pandemiei de coronavirus, o altă nuntă a fost organizată la Strehaia FOTO Cancan.ro

 După ce poliţiştii din Argeş au intervenit, joi, în comuna Borleşti, unde a fost organizată, în plină pandemie de COVID-19, o nuntă într-o comunitate de romi, la care au participat peste 100 de invitaţi, scenariul se repetă la Strehaia.

Ideea de ”distanțare socială” a fost tratată cu indiferență (și) și Strehaia, unde muzica a răsunat, mesenii au dansat și au profitat de fiecare minut, niciunul dintre ei nu s-a gândit că ar putea să se infecteze sau – fără a ști că a contractat infecția cu COVID-19 – să îi infecteze pe alții, transmite cancan.ro

În contextul pandemiei de coronavirus – astfel de petreceri unde participă un număr mare de persoane sunt, practic, interzise de autorități.

”Bravo, țiganilor, n-aveti frică de coronavirus că la noi, la țigani, nu vine”, a fost unul dintre comentariile postate în dreptul imaginilor de la nunta din Strehaia. Din nefericire, au existat și alte comentarii în care internauții au fost de acord cu tot ceea ce s-a întâmplat, o altă părere fiind: ”Nu mai vorbiți urât de ei, se distrează”. 

Sursă FOTO: Cancan.ro

Tags:
Inchide