Horoscop zilnic, 29 decembrie 2023. Zodia pentru care bunătatea devine molipsitoare. Fii bun!

Horoscop zilnic, 29 decembrie 2023. Zodia pentru care bunătatea devine molipsitoare. Fii bun!
Foto: caracter ilustrativ
Publicat: 28/12/2023, 15:00
Actualizat: 28/12/2023, 15:02

Bunătatea este molipsitoare. Fii bun! Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 29 decembrie 2023.

Berbec

S-ar putea să îi surprinzi pe cei din jur în următoarele zile. Ești o persoană responsabilă și ceilalți se pot baza pe tine. Dar, la fel ca oricine altcineva, ești sensibil la dorințele tale. Ar trebui să te aștepți ca dorințele tale să fie atât de puternice astăzi încât pot fi irezistibile. Dacă aceasta este o experiență pozitivă, este posibil să fie nevoie să faci o planificare în viața personală.

Taur

S-ar putea să fii nevoit să rămâi alături de anumite decizii dificile și îngrijorătoare. Este posibil să simți un fel de nevoie urgentă de stabilitate în viața personală. Ce se ascunde de fapt în spatele acestui sentiment? Este posibil să îți fie teamă doar de dorința de a pune totul sub semnul întrebării pentru a lua un nou început? Astăzi s-ar putea să găsești răspunsul la această întrebare. Rămâi pe fază.

Gemeni

Ajuți lumea să evolueze? S-ar putea să-ți pui astăzi o astfel de întrebare delicată. Chiar dacă ești o persoană de acțiune, care știe cum să reacționeze la situații, ar trebui să ai grijă să nu fii prea impulsiv. Ai un rol specific de jucat. Nu te lăsa deturnat de circumstanțe emoționale.

Rac

S-ar putea să ai tendința de a fi supraprotector față de persoanele apropiate, în special față de copii. Este posibil să simți că trăiești într-o lume periculoasă, în care oamenilor nu le pasă de responsabilitate. Cei pe care încerci să-i protejezi sunt probabil mai bine pregătiți și mai bine adaptați la această lume decât crezi tu. S-ar putea să încerce să-ți spună acest lucru chiar dacă sprijinul tău este indispensabil.

Leu

Probabil că ai nevoie de aprobarea societății sau a altora pentru a te simți bine în pielea ta. Personalitatea ta originală și modul tău de gândire sunt adesea greu de acceptat de către ceilalți. S-ar putea să fie nevoie să îți faci ideile mai puțin nebunești și să le faci mai cu picioarele pe pământ și mai practice. Acesta ar trebui să fie obiectivul tău în următoarele zile, dacă nu vrei să te simți lăsat pe dinafară.

Fecioară

Evenimentele zilei depind de capacitatea ta de a pune lucrurile sub semnul întrebării astăzi. În general, te pricepi să analizezi situațiile când lucrurile nu merg bine în relațiile tale. Acum, cineva din familia ta ar putea avea o problemă în a acționa în mod responsabil. Depinde de acea persoană să se ocupe de lucruri, dar ai putea înțelege mesajul pe care persoana respectivă încearcă să îl trimită celorlalți prin comportamentul său.

Balanță

Aspectele planetare vor avea un mare impact asupra ta. Nu este momentul să te temi de viitor. Mai degrabă, este momentul să îl faci să se întâmple. Acțiunile pe care le întreprinzi acum vor fi esențiale pentru viitorul tău. Vom fi destui care să pășim spre viitor? Balanța va fi în fruntea grupului în orice caz, ca întotdeauna.

Scorpion

Oamenii se aseamănă mai mult decât credem, mai ales în zile ca cea de astăzi, care înseamnă practic același lucru pentru toată lumea. Au avut loc schimbări incredibile în lume și în sistemele sale economice și sociale. Acum este momentul să ne gândim la ceea ce ne rezervă următorii ani. Aveți vreo idee? Încercați să le articulați.

Săgetător

Astăzi este o zi plină de inspirație pentru tine, cu gândire rapidă. Lasă aceste viziuni să vină la tine, procesează-le și încearcă să le verbalizezi. O mulțime de informații și de electricitate se află în aer și nu ar trebui să ai nicio problemă în a le capta. Deschide-ți canalele pentru o recepție cât mai bună. Ai la îndemână un carnețel de notițe pentru a-ți nota toate intuițiile.

Capricorn

De obicei, te pricepi să aduci oamenii împreună. Cea mai mare forță a ta este să oferi identitate acelor oameni care o caută. De fapt, ești atât de conștient de diferențele dintre oameni încât te opui schimbărilor care apar pe măsură ce oamenii evoluează. Alinierea planetară de astăzi te confruntă cu probleme care privesc viitorul tău. Poziția ta te va ajuta să accepți lucrurile și să mergi mai departe.

Vărsător

Unii încă mai lasă persoanele din alte semne zodiacale să creeze totul pentru ei. Configurația planetară de astăzi te împinge să te eliberezi de legăturile care te leagă. Este timpul să dai dovadă de mai multă creativitate. Arată-ți bijuteriile pe care de obicei le ascunzi. Exprimă-te pe deplin, fără ezitare. Arată-le celorlalți cine este cu adevărat la conducere.

Pești

Ești foarte interesat de tot felul de profesii care privesc oamenii – medicină, psihologie sau orice fel de terapie spirituală. Vei fi foarte sensibil la marea deschidere spre viitor care apare astăzi. Alinierea planetară inițiază un progres în toate domeniile existenței umane. Ține ochii și urechile larg deschise.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii