Idei de cadouri corporative pentru cei mai buni angajați (P)

Idei de cadouri corporative pentru cei mai buni angajați (P)
Publicat: 06/08/2021, 10:24
Actualizat: 06/08/2021, 10:33

Sunteți angajator și doriți să arătați recunoștință celor mai merituoși angajați care lucrează pentru dvs.? Probabil căutați câteva idei pentru a recompensă cei mai productivi oameni din companie. În acest scurt ghid puteți găsi câteva sfaturi despre ce și cum să alegeți pentru a vă motiva și mai tare angajații.

Cadourile corporative sunt binevenite la locul de muncă, deoarece reprezintă un semn de stimă din partea angajatorului și creează o atmosfera pozitivă în cadrul companiei. A oferi pachete cadou unui angajat care și-a îndeplinit bine treaba înseamnă să-l mulțumești și să-l motivezi și mai mult. Cadourile corporative personalizate mai deosebite fac mediul de lucru mai productiv și sunt deosebit de apreciate de cei care le primesc, deoarece arată clar că cadoul a fost conceput pentru acea persoană. De asemenea, sugerează că s-a petrecut ceva timp în căutare, evitând ceva prea generic.

Recunoașteți angajații care merită

Este important să aveți o idee clară despre modul în care lucrează angajații dvs., deoarece o doză bună de motivație și recunoașterea din partea superiorului sunt elemente ce fac orice companie mult mai productivă. În calitate de angajator, trebuie să puteți gestiona în mod eficient starea de spirit a echipei dvs. și să înțelegeți dacă gradul de satisfacție generală este bun sau dacă vreun membru al companiei nu da randament așa cum era de așteptat. Acesta este motivul pentru care este important să recunoaștem treaba bine făcută și să îi recompensăm pe cei care merită recunoaștere prin cadouri office, care sunt, de asemenea, utile pentru stabilirea unei legături emoționale între dvs. și angajații dvs.

Stimularea angajamentului oamenilor care lucrează pentru dvs. este esențială, la fel cum îi faceți să câștige încredere și stimă, nu numai în ei înșiși, ci și în grupul cu care trebuie să lucreze și să coopereze în fiecare zi. Este un lucru știut de toată lumea că premiile ne împing să lucrăm mai bine și mai sârguincios, asta pentru că “mecanismul” declanșat de un „mulțumesc” concretizat cu un cadou rămâne unul dintre cele mai apreciate gesturi. Angajații mulțumiți și satisfăcuți sunt de obicei mai implicați și mai productivi, mai puțin predispuși la absenteism și au, de asemenea, mai puține probleme legate de stres.

Cadouri personalizate

În calitate de angajator, gestul de a da ceva unuia dintre angajații dvs. Este unul extrem de onorant. Veți face ca persoana care primește cadoul să se simtă specială, care cel mai probabil se va strădui să va facă compania din ce în ce mai productivă pentru că va avea tot interesul. Pentru a nu riscă să oferiți lucruri mult prea banale, vă recomandăm să alegeți cadouri corporative originale. Pentru a face acest lucru, ar trebui însă să cunoașteți mai întâi gusturile angajatului în cauza, să știți ceva despre interesele și hobby-urile sale. De obicei, dacă nu aveți multe soluții, este greu să dați greș cu cadouri precum carduri cadou, dulciuri, plante și cărți. Dar dacă doriți să uimiți, puteți face mai mult! Există o mulțime de idei de cadouri corporative din care să alegeți pentru a vă impresiona angajații.

Este bine să ne amintim că oamenii care lucrează pentru dvs. sunt cumva ambasadori ai companiei și pot fi foarte influenți, mai ales în exteriorul firmei. Această influență poate fi de bine sau de rău. Așadar, crearea unui mediu sănătos și de colaborare cu angajații dvs. este întotdeauna un pas important de făcut, atât pentru a lucra într-o atmosfera colaborativă și pașnică, cât și pentru a vă bucură de o bună reputație.

Pachetele de cadouri!

Puteți cumpara multe tipuri de cadouri pentru angajații dvs. ce vor fi, cu siguranță, apreciate. Deși nu sunt cadouri personalizate, este vorba despre cadouri ce vor fi consumate atât de angajat, cât și de familia acestuia. Mai mult, dacă vă doriți din tot sufletul să le faceți o bucurie celor mai fideli oameni care lucrează pentru dvs., atunci le puteți oferi inclusiv pachete cadou pentru copii, ce conțin dulciurile preferate ale celor mici.

Să vedem și câteva pachete ce pot fi oferite angajaților:

  • Coș cadou Le Petit Bordeaux

Acest coș cadou, împachetat într-o cutie cadou din carton elegantă, care imită marmură neagră, conține:  un vin roșu sec Bordeaux Les Petites Caves D.O.C., Merci tabletă de ciocolată neagră, Lindt Praline Lindor ciocolată neagră, Dallmayr Espresso Monaco cafea măcinată în cutie metalică. Este un cadou elegant și rafinat, ce va fi apreciat.

  • Coș cadou Silver

Acest coș conține: Martini Spumant Festive Box Cadou, Panettone cu stafide și coajă de portocală, Rossini praline ciocolată cu lapte și crema de alune Italia, Caffe del Corso cafea măcinată, Henriette trufe ciocolată cu pudra de cacao Franța, Atelier du Chocolat tabletă de ciocolată cu lapte. Cadoul este ambalat într-o frumoasă cutie ce va impresiona destinatarul.

  • Coș cadou Blossom  

Acest coș este mai special și conține: Minard vin Frizzante Roșé D.O.C. Dealu Mare, vin roșu sec Borgo Antico Cabernet Sauvignon I.G., Panettone cu stafide și coajă de portocală ambalat și decorat manual, Feletti Le Eccelenze Praline cu lapte și crema de alune, Feletti Le Deliziose gelatine jeleuri cu aromă de fructe, Laurieri Froletti Cranberry cookies fursecuri cu merișoare, Atelier du Chocolat tabletă de ciocolată cu lapte, Caffe del Corso cafea măcinată. Toate aceste produse sunt așezate într-un coș din material textil cu mânere din funie, în care este introdusă și iarbă decorativă. Coșul va putea fi refolosit ulterior pentru depozitarea altor obiecte. Este un coș excelent pentru a fi oferit, de exemplu, cu ocazia sărbătorilor de Paște.

Indiferent de ocazie sau sărbătoare, a vă aprecia și răsplăti angajații cei mai buni, este un act ce vă va asigura deplină lor colaborare și loialitate. În plus, puteți oferi și restului de angajați mici atenții de încurajare. Acest lucru le va crește încrederea și vor da mult mai mult la locul de muncă!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce culoare aveau cele mai vechi molecule colorate de pe Pământ?