Idei fabuloase de cadouri pentru Crăciun. Vezi ce aduce Moșu’ nou în 2021

Idei fabuloase de cadouri pentru Crăciun. Vezi ce aduce Moșu' nou în 2021
Publicat: 22/10/2021, 15:01
Actualizat: 22/10/2021, 15:08

Mai este puțin și intrăm din nou în povestea minunată a Crăciunului, o poveste cu un capitol special pe care toți îl iubim și alegem -l parcurgem în fiecare an: cadourile pentru cei dragi. Dincolo de tot ce înseamnă Nașterea Domnului, Crăciunul este o sărbătoare a bunătății, a dărniciei; o perioadă în care suntem încurajați apreciem oamenii de lângă noi și -i bucurăm cu o surpriză deosebită. Nu trebuie fii copil aștepți cu inima tremurândă și curiozitatea la cote maxime ca descoperi ce ți-a lăsat Moș Crăciun sub brad.

De asemenea, dacă mergi în vizita de Crăciun la rude, la nași sau la prieteni, cu siguranță vei dori să impresionezi printr-un cadou bine ales. Uite multe idei frumoase de cadouri de Craciun pe care le poți oferi cu încredere în 2021, indiferent daca vorbim de ea, de el, de copii, de familie, prieteni, șefi, colaboratori sau alte persoane.

Dacă este vorba despre o persoană din familie, cum ar fi tată, socru, frate, unchi sau soț, atunci poți alege de Crăciun un cadou practic, destul de informal. MindBlower, magazinul de cadouri ieșite din minți, recomandă aici seturile de accesorii pentru vin, decantoarele de vin cu design sofisticat, uneltele multifuncționale, seturile cadou pentru bărbați, o măsuță de laptop, un puzzle 3D de colecție, un pistol de masaj sau un dozator de băuturi.

Dacă vrei faci cadou de Crăciun unui bărbat pe care îl stimezi în mod deosebit (un colaborator sau partener de afaceri), îți recomandăm rămâi în zona cadourilor sofisticate, cu un finisaj original. O idee foarte bună este decantorul de băuturi fine în formă de Glob Pământesc, cu două pahare și un suport din lemn. Globul și paharele au pereții rezistenți și imprimați cu harta Lumii, un detaliu de finețe pentru un cadou aparte.

Cadouri de Crăciun pentru femei

Pentru iubita, mama sau mama soacră, poți alege un aparat de masaj, o cutie de bijuterii sau chiar trandafirul placat cu aur de 24k. O altă idee bună este cana termosensibilă sau cana cu coroană.

De asemenea, femeile apreciază întotdeauna organizatoarele de orice fel, acum ar fi cele pentru machiaje sau pentru bijuterii, oglinzile cu becuri, seturile de cuțite, papucii moi de casă în formă haioasă de Unicorni sau pătura în formă de coadă de pește.

Cadouri de Crăciun pentru copii

În funcție de vârsta pe care o are cel mic, în 2021 poți alege cadouri de Crăciun inedite, cum ar fi o mașină care se urcă pe tavan și pereți, un aparat pentru a face vată de zahăr în casă, ciocolată ori un aparat pentru floricele.

Lămpile decorative, poate chiar cu proiecție pe tavan, cana termorezistentă, tabletele pentru desenat, mașinuțele cu telecomandă, dronele și cutiuțele muzicale cu mecanism la vedere sunt toate idei minunate de cadouri surprinzătoare pe care Moș Crăciun le poate lăsa sub brad.

Cadouri de Crăciun când mergi în vizită

Foarte des se întâmplă mergem în vizită de Crăciun, în special la nași, la părinți, la prieteni și atunci trebuie fim pregătiți cu un cadou frumos. Din păcate, aceste cadouri de vizită sunt luate de multe ori în grabă, din supermarketuri sau primele magazine clasice pe care le întâlnești. Dar, cu o mai bună planificare, poți comanda online cadouri de Crăciun originale care vor rămâne mult mai ușor în amintirea celor care le primesc.

MindBlower, magazinul de cadouri pentru Crăciun, ne dezvăluie care sunt cele mai noi tendințe în ceea ce privește surprizele de vizită. Astfel, poți alege o casetă sofisticată cu accesorii de vin și piese de șah, o servietă cu 26 de piese pentru grătar, un set cadou de cuțite, o măsuță de laptop pliabilă și reglabilă, seturi de pahare originale dansante, o hartă razuibilă, un difuzor aromaterapie pentru uleiuri esențiale sau un ceas deșteptător cu încărcător wireless.

Cadouri de Crăciun pentru colegi și prieteni

Când vorbim de prieteni și colegi, de multe ori ai undă verde la cadouri haioase. Prin urmare, fie trebuie pregătești un cadou de Secret Santa pentru un coleg de birou, fie vrei -i spui celui mai bun prieten cât de tare apreciezi suportul necondiționat pe care ți-l oferă, iată care sunt cele mai frumoase idei: un gadget antistres, cum ar fi Big Enter tastă antistres, un hamac pentru picioare, o pereche de papuci de casă foarte haioși în formă de Unicorni pufoși, o cutie de colecție capace și dopuri pentru El și Ea, șosete cu mesaj haios, unealtă de buzunar multifuncțională cum este Wallet Ninja, un șorț pentru bărbierit, o carte trăsnită (cum ari fi 52 de lucruri de făcut pe WC) sau un set de tacâmuri cu chei de lucru.

Desigur, când vrei fii Moș Crăciun pentru un coleg sau un prieten, ar trebui ții cont de relația pe care o ai cu acesta, de personalitatea sa, de preferințele sale și poate chiar de ceea ce are nevoie. Dacă vei reuși găsești un astfel de cadou, cu siguranță acesta va produce reacții intense și apreciere enormă.

oferi cadouri de Crăciun este o tradiție adânc înrădăcinată în cultura și civilizația multor popoare, inclusiv în România. În timp ce e adevărat nu ar trebui ne stresam atât de tare în goana după cadourile perfecte de Crăciun, pentru ceea ce contează cu adevărat este emoția sărbătorii în sine, nu putem nega puterea cadourilor bine alese.

oferi un cadou de Crăciun înseamnă ți arați admirația, mulțumirea, dragostea, aprecierea față de cineva drag și toate aceste sentimente fac parte din tot decorul spectaculos al sărbătorilor de iarnă.

Întregește acest tablou, alegând din timp cadourile potrivite pentru cei dragi. Răsfață-i cu surprize inedite, -i se simță bine pentru au fost cuminți tot anul. Fii darnic și bucuria exprimată de cei care vor primi cadourile tale va fi cel mai frumos cadou pe care îl vei putea primi înapoi.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”