Imaginile au devenit virale! Cum a reacționat această maimuță dintr-o grădină zoologică, atunci când a văzut-o pe Miss Peru

Imaginile au devenit virale! Cum a reacționat această maimuță dintr-o grădină zoologică, atunci când a văzut-o pe Miss Peru
Publicat: 20/11/2022, 17:40
Actualizat: 20/11/2022, 18:04

Imaginile unei maimuțe care încearcă să dea jostopul fără bretele a fostei Miss Peru, Paula Manzanal, în vârstă de 28 de ani, au devenit virale.

În timp ce pozează cu o maimuță în Pădurea Maimuțelor Ubud din insula indoneziană Bali, un macac obraznic cu coadă lungă este filmat încercând să-i smulgă topul lui Manzanal.

Pe măsură ce încercarea sa de a expune sânul modelului eșuează – maimuța recurge apoi la violență, șuierând și pălmuind-o pe fosta Miss Peru, înainte ca videoclipul să se întrerupă.

Foto: Tik Tok

”Nu am vrut să mă atingă”, a subtitrat ea videoclipul pe rețelele de socializare, tradus din spaniolă.

Cei 2,1 milioane de urmăritori TikTok ai lui Manzanal și-au împărtășit îngrijorarea față de model.

”Fii recunoscătoare că nu te-a mușcat”, a spus un internatut, în timp ce altul și-a arătat îngrijorarea: ”S-ar putea să te doară ochiul, fii foarte atentă cu animalele mici. Se sperie si reactioneaza așa. Sper că ești bine”.

Mulți alții au văzut că partea amuzantă este disputa între specii. ”Nu am vrut să râd, dar m-a făcut să râd; lucrul bun este că nu te-a mușcat”, a scris un urmăritor.

”Mulțumesc maimuță în numele tuturor urmăritorilor”, a scris un alt internaut mai îndrăzneț, potrivit nypost.com.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase