„Produc toți banii de chirie pe o lună, în doar 10 minute!” Ce job are Olivia, de fapt

Publicat: 19/11/2022, 16:45
Actualizat: 19/11/2022, 20:14

Belle Olivia, așa cum este cunoscută o frumoasă blondă de numai 19 ani în mediul online, reușește să facă foarte mulți bani numai prin activitatea sa de pe rețelele de socializare.  

Tânăra susține că își face bani pentru chiria lunară în doar câteva minute datorită paginii sale de succes OnlyFans.

Belle Olivia, are peste 543.000 de urmăritori pe TikTok, a distribuit un clip devenit viral în aplicație în care susține că ea și prietenii ei au făcut banii pentru chirie în doar 10 minute.

Videoclipul o înfățișează pe Olivia în lenjerie intimă și durează numai câteva secunde, însă, se pare că a fost extrem de apreciat în mediul online. ”Munca în echipă face ca visul să funcționeze”, a subtitrat ea videoclipul, care a strâns 11,1 milioane de vizualizări de când a fost postat cu aproape o săptămână în urmă.

Unii comentatori s-au grăbit să-i critice ”profesia”, în timp ce alții au încurajat-o să continue ceea ce face, mai ales că reușește să facă atât de mulți bani.

”Sincer, în acest moment, orice te face să îți poți plăti chiria în fiecare lună, mai ales că aceasta crește vertiginos, este foarte în regulă, așa cămergi mai departe!”, a scris o persoană, în timp ce un utilizator a judecat: ”Este trist”.

”Oamenii care spun că este trist se uită la asta în fiecare seară”, a glumit altcineva.

Foto: Instagram 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase