Jandarm bucureștean băgat în spital de un bărbat în pielea goală. Agresorul este un cunoscut activist (EXCLUSIV)

Jandarm bucureștean băgat în spital de un bărbat în pielea goală. Agresorul este un cunoscut activist (EXCLUSIV)
Activistul a fost implicat în mai multe acțiuni de protest, la Oradea
Publicat: 21/01/2021, 15:30

Un jandarm bucureștean a fost transportat la spital după ce a fost bătut, în Gara de Nord din Capitală, de un bărbat care se plimba în pielea goală pe unul dintre peroane. Agresorul este un activist din Oradea care a devenit cunoscut, anul trecut, după ce a atacat cu dejecții de porc sediul PNL Bihor. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au solicitat, în instanță, internarea forțată a unui activist bihorean.

Bărbatul a mai fost internat și la Oradea după ce, anul trecut, a aruncat cu dejecții de porc în sediul PNL Bihor. Inițial, bărbatul fusese amendat după ce, la evenimentele organizate de în oraș cu ocazia aniversării a 100 de ani de la scoaterea orașului de sub ocupația maghiară, a aruncat cu manifeste împotriva politicienilor.

Potrivit procurorilor, bărbatul a venit, recent, la București, cu trenul. Înainte să coboare, s-ar fi dezbrăcat complet și a coborât așa pe peron, cu toate că afară era foarte frig.

Procurorii au cerut internarea forțată a activistului

Activistul a fost observat de un echipaj format din doi jandarmi, care sau apropiat de el și i-au cerut să se legitimeze. Conform procurorilor, acesta ar fi răspuns că este Isus, după care l-a luat la bătaie pe unul dintre angajații Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

În cele din urmă, bărbatul complet dezbrăcat a fost imobilizat, iar jandarmul bătut a fost mers la spital, unde a primit îngrijri medicale.

Pe numele agresorului a fost întocmit un dosar penal pentru ultraj, însă procurorii au constatat că acesta nu are discernământ și este un obișnuit al spitalelor de psihiatrie. Ca urmare, au solicitat instanței Judecătoriei Sectorului 1 internarea forțată.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase