JUDEȚUL SIBIU. O femeie a născut în ambulanța SMURD care o ducea la spital

Redactor:
Dragos Tanase
JUDEȚUL SIBIU. O femeie a născut în ambulanța SMURD care o ducea la spital
Echipajul SMURD, format din paramedicii Adriana Sas, Ioan Oros și Sorin Simon, care a ajutat o femeie să nască în ambulanță

O femeie însărcinată, din localitatea Benești, județul Sibiu, a solicitat joi o ambulanță pentru a fi dusă la spital, în vederea nașterii, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Pompierii au ajuns în scurt timp la adresă și au preluat femeia ca să ducă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde urma să nască. Însă, la puțin timp după preluarea ei, aceasta a născut o fetiță în ambulanță.

Echipajul SMURD format din paramedicii Adriana Sas, Ioan Oros și Sorin Simon, din cadrul Stației de Pompieri Agnita, este cel chemat în ajutor, joi după-amiază, de femeia însărcinată care intrase în travaliu.

Cu ajutorul lor, femeia a născut o fetiță sănătoasă și, în cele din urmă, mama și copilul au ajuns la spital, unde au primit îngrijiri medicale.

Anul trecut, o tânără de 19 ani din Covasna a născut în ambulanță cel de-al 3-lea copil, tot în drum spre spital

O tânără de 19 ani din localitatea Estelnic, județul Covasna, a născut o fetiță în ambulanță, în drum spre spital. Tânăra se află la cea de-a treia naștere.

Pompierii de pe ambulanța SMURD din Târgu Secuisc au fost chemați, anul trecut, la începutul lunii septembrie, să preia o gravidă din comuna Estelnic, care urma să nască.

„Deși distanța dintre localitatea Estelnic și municipiul Târgu Secuisc este de doar 15 de kilometri, femeia, în vârstă de 19 de ani, nu a mai rezistat până la spital. Imediat după ce s-a întins pe targa din ambulanță, a dat naștere unei fetițe căreia pompierii i-au acordat asistența medicală. După ce s-au asigurat că mama și fetița sunt în stare stabilă, membrii echipajului au pornit spre spital cu femeia aflată la cea de-a treia naștere”, potrivit ISU Covasna.

O tânără a aflat că este însărcinată abia când a născut chiar de Ziua Mamei! Care este explicația

O tânără din Huston, Texas (SUA), a aflat că este însărcinată chiar în momentul în care a născut, în weekendul în care în Statele Unite ale Americii se celebra Ziua Mamei.

Ambii părinți ai băiețelului, pe care il cheamă Jaxson, au fost cu adevărat șocați de nașterea lui întrucât niciunul dintre ei nu știa că tânăra era însărcinată, relatează ABC13.

Cazul uimitor al mămicii care a aflat că este însărcinată abia când a născut: „Nu am avut niciun simptom”

„Nu avem ecografii sau fotografii din timpul sarcinii”, a mărturisit Chris, tatăl micuțului.

Celor doi încă nu le vine să creadă că au devenit părinți într-o zi în care totul părea absolut normal.

Inchide