Medic cardiolog, apel către Nicușor Dan: ”Mergeți azi să vă vaccinați ca să vadă oamenii că liderul lor s-a vaccinat. Și matematica pledează oricând pentru vaccinare”

Medic cardiolog, apel către Nicușor Dan: ”Mergeți azi să vă vaccinați ca să vadă oamenii că liderul lor s-a vaccinat. Și matematica pledează oricând pentru vaccinare”
Vasile Rădulescu, medic cardiolog (FOTO: Facebook)
Publicat: 28/10/2021, 10:04
Actualizat: 28/10/2021, 17:44

Medicul cardiolog, Vasile Rădulescu, îi recomandă primarului Capitalei, Nicușor Dan, să se vaccineze și să ofere un exemplu bucureștenilor. Mai mult, Vasile Rădulescu spune că a răspuns la mii de mesaje, în care a oferit oamenilor informații despre efectele vaccinului. Primarul Capitalei este nevaccinat și susținea, recent, într-un interviu acordat StirileProtv, că va merge să își facă analizele, înainte de a lua o decizie în acest sens.

„Domnule Nicușor Dan, vă cer un pic ajutorul. Mi-am sacrificat de o săptămână orice fărâmă de timp liber pentru a răspunde oamenilor care au nelămuriri sau frici despre vaccinare. Am răspuns la peste 12.000 de mesaje. Ar conta enorm exemplul dumneavoastră pentru bucureșteni, pentru că nu v-ați vaccinat încă”, a scris medicul Vasile Rădulescu, pe pagina sa de Facebook, unde este urmărit de peste 81.000 de oameni.

Medicul cardiolog spune că primarul Capitalei nu are nevoie de analize pentru a se vaccina. Mai mult, acesta a spus că sunt „studii solide” care arată că dacă și-ar face vaccinul ar avea „o imunitate excelentă”.

”Studii solide arată că dacă vă vaccinați acum veți avea o imunitate excelentă”

„Ați declarat că ați avut boala și vreți să vă faceți nu știu ce analize. Vă spun din capul locului că nu e nevoie să dozați anticorpii, iar studii solide arată că dacă vă vaccinați acum veți avea o imunitate excelentă. Așadar, repet: nu e nevoie de analize, iar trecerea prin boală + vaccin = imunitate grozavă”, a mai scris medicul.

Medicul Vasile Rădulescu face un apel către primarul Capitalei să se vaccineze. ”Ajutorul dumneavoastră ar conta enorm. Și e un act de responsabilitate. Și matematică pledează oricând pentru vaccinare”, mai spune acesta.

„Vă cer ajutorul ca apoi să ajutăm alți oameni pentru care dumneavoastră reprezentați un conducător. Dacă aveți o nelămurire, o frică, nu ezitați să-mi scrieți și vă răspund cu drag. Mergeți AZI să vă vaccinați și să scăpați de întrebări, suspiciuni. Mergeți AZI să vă vaccinați ca să vadă oamenii că liderul lor s-a vaccinat și e totul ok. Ajutorul dumneavoastră ar conta enorm. Și e un act de responsabilitate. Și matematica pledează oricând pentru vaccinare”, a mai scris medicul, pe Facebook.

De ce nu s-a vaccinat Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, este nevaccinat. Edilul susținea, într-un interviu acordat StirileProtv, că va merge să își facă analizele, dar încă nu a avut timp fizic pentru a o face.

„Există o opinie științifică, care este certă care spune că vaccinul reduce substanțial riscul de îmbolnăvire gravă. Asta este indiscutabil.

Imediat ce fac acele analize (n.r. când se va vaccina). Nu a fost atât demult infectarea mea și nu am avut timp fizic să mă duc să fac analizele.”, spune primarul Nicuşor Dan.

Nicușor Dan declara, după ce s-a infectat cu noul virus, dar fără a avea o formă gravă a bolii, că a refuzat să se vaccineze.

„Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum bine știți, am fost în izolare în luna mai. Am fost izolare pentru că fiica mea a fost infectată.

Apoi m-am infectat și eu, deci am avut coronavirus. O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac.”, a declarat Nicușor Dan.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine