Gândul
  • Publicat:
Diverse

NBA suspendă sezonul! Rudy Gobert depistat cu COVID-19

NBA suspendă sezonul! Rudy Gobert depistat cu COVID-19
Mar 4, 2020; New York, New York, USA; Utah Jazz center Rudy Gobert (27) takes a shot during pregame warmups prior to the game against the New York Knicks at Madison Square Garden., Image: 505431631, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

NBA își suspendă sezonul după ce un jucător a testat preliminar pozitiv pentru coronavirus, a anunțat liga miercuri. Vestea a venit după ce partida din NBA dintre Utah Jazz și Oklahoma City Thunder a fost amânată brusc miercuri seara.

Jucătorii ambelor echipe au fost pe terenul de la Chesapeake Energy Arena din Oklahoma City pentru încălzire, dar au fost chemați înapoi la vestiare. NBA a spus că jucătorul afectat nu se află în arenă și că rezultatele testelor au fost raportate cu puțin timp înainte de meci.

„NBA suspendă restul meciurilor prevăzute în calendar până la noi ordine”, a anunţat liga, al cărei sezon regulat trebuia să continue până pe 15 aprilie, după care continua cu faza play-off până la începutul lunii iunie.

Se pare că Rudy Gobert, jucător al echipei Utah Jazz, a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, după cum relatează CNN.

Jucătorul este în grija oficialilor de sănătate din Oklahoma City

„Dorim o recuperare completă și rapidă a acestui jucător și apreciem munca oficialilor de sănătate din Oklahoma pentru a testa un membru al Utah Jazz pentru COVID-19, precum și decizia lor prudentă de a testa întreaga echipă”, a spus guvernatorul Utah, Gary Herbert într-o declarație.

Ulterior, organizația a decis să încheie ultimul joc al nopții dintre New Orleans Pelicans și Sacramento Kings, după ce un arbitru desemnat să participe la meci participase anterior la un meci al Utah Jazz, a declarat NBA. Patru din cele şase meciuri programate miercuri seara au avut, totuşi, loc, suspendarea sezonului în NBA fiind anunţată după începerea lor.

Măsura vine după ce oficialii NBA au anunțat la începutul săptămânii că meciurile s-ar putea juca fără spectatori, pentru a încetini răspândirea COVID-19.

Sursă FOTO: Mediafax

Inchide