O româncă, angajată la Comisia Europeană, sedusă și păgubită cu peste 40.000 de euro de un presupus „milionar” din Brașov. Bărbatul i-a arătat contul său în care s-ar fi aflat aproximativ 1 milion de euro

O româncă, angajată la Comisia Europeană, sedusă și păgubită cu peste 40.000 de euro de un presupus milionar din  Brașov. Bărbatul i-a arătat contul său în care s-ar fi aflat aproximativ 1 milion de euro
O româncă, angajată la Comsia Europeană, sedusă și păgubită cu peste 40.000 de euro de un presupus "milionar" din Brașov. Bărbatul i-a arătat contul sau în care s-ar fi aflat aproximativ 1 milion de euro
Publicat: 12/10/2020, 20:16
Actualizat: 12/10/2020, 21:18

O româncă, în vârstă de 40 de ani, angajată la Bruxelles, a fost păgubită cu peste 40.000 de euro de un presupus „milionar” din  Brașov. Momentele cumplite prin care a trecut femeia și metoda folosită de așa zisul „milionar” au fost făcute cunoscute magistraților de la Curtea de Apel Brașov.

Cei doi s-au cunoscut la cursurile unei școli de șoferi. Femeia a fost impresionată de statutul financiar al bărbatului, care a mințit-o cu jobul pe care îl exercita, potrivit spuselor acestuoa, de manager al unui renumit hotel din Brașov. De asemenea, a fost impresionată de gesturile bărbatului, care “era foarte generos, făcându-i cadouri sau achitând notele de plata la ieșirile în oraș”, la începutul relației, în 2015, transmite bizbrasov.ro.

Brașoveanul a lăsat-o falită pe româncă, după ce a început să-i ceară bani acesteia inventând probleme cu ANAF-ul și chiar o operație pe creier.

Dezvăluirile au fost făcute de magistrațîi de la Curtea de Apel Brașov care, în 9 octombrie 2020, au pronunțat sentința finală în acest dosar: doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru bărbatul acuzat de înșelăciune.

Bărbatul i-a arătat persoanei vătămate contul sau în care s-ar fi aflat aproximativ 1.000.000 de euro

În momentul în care bărbatul se află în vizită, în Belgia, acesta a avut convorbiri telefonice cu un prieten, care ar fi fost angajat al unei bănci din România, referitor la gestionarea contului sau și la acțiunile pe care le juca la bursă.

„Pe o aplicație de home banking, bărbatul i-a arătat persoanei vătămate contul sau în care s-ar fi aflat aproximativ 1.000.000 de euro, susțînând că este 0 persoană generoasă și a împrumutat diverși prieteni cu suma totală de aproximativ 30.000 de euro“, se mai arată în rechizitoriu.

Bărbatul a fost obligat  îi achite victimei prejudiciul în valoare de 41.000 de euro plus dobânzi

În urmă sentinței Judecătoriei Brașov, menținute de Curtea de Apel Brașov, pe lângă condamnarea de doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare, bărbatul a fost obligat să îi achite victimei prejudiciul în valoare de 41.000 de euro plus dobânzi.