(P) 3 cărți de citit într-o lună pentru a te bucura de un curcubeu de emoții

(P) 3 cărți de citit într-o lună pentru a te bucura de un curcubeu de emoții
Publicat: 29/07/2020, 13:46
Actualizat: 29/07/2020, 13:47

De regula, femeile isi doresc sa aiba in biblioteca lor carti de citit de care sa se bucure in timpul liber – romane de dragoste si povesti de iubire fascinante, senzuale, pline de mister si de actiune. Pasionatele de lectura si cele care prefera genul romance, au acum posibilitatea de a citi romane care sa le ramane intimparite in memorie toata viata, pe care sa le cumpere ieftin si usor de la anticariatul online Printrecarti.ro . In plus, daca sunt in pana de idei sau nu au timpul necesar pentru a cauta genul literar preferat, pot avea in vedere romanele de top pe care anticariatul online Printre Carti le recomanda.

Marele Gatsby – F. Scott Fitzgerald

“Marele Gatsby” este un roman exceptional ce poate fi gasit si la anticariatul online, la un pret foarte avantajos. Scris de Francis Scott Fitzgerald, acesta urmareste viata personajelor din orasul West Egg. Cele mai importante evenimente din acest roman au loc in vara anului 1922.

Nick Carraway este originar din Middwest si a absolvit Universitatea Yale – din perspectiva sa este prezentat intreg romanul. Acesta se angajeaza in New York si isi inchiriaza o locuinta in orasul anterior mentionat. Aproape de casa unde locuieste este amplasata vila unui milionar misterios, Jay Gatsby, care da petreceri grandioase. La una dintre aceste petreceri o intalneste pe Jordan Backer cu care va avea o relatie.

Nick va face cunostinta cu Jay Gatsby si afla ca au fost colegi in aceeasi Divizie pe timpul razboiului. Intre cei doi se leaga o frumoasa prietenie. Romanul se concentreaza pe povestea unui tanar care a fost fascinat de visul american si care povesteste despre modul in care James Gatz s-a transformat in Jay Gatsby. Acesta din urma si-a schimbat complet viata datorita iubirii fata de Daisy Buchanan. Se inscrie la facultate, devine gangster, face trafic cu bauturi alcoolice si in final devine milionar, insa visul sau de a o avea pe Daisy nu se va implini niciodata.

Jamie McGuire – Iubirea doare

America Mason este o studenta de la Eastern State University si se indragosteste de Shepley Maddox inca de la prima intalnire. Relatia lor evolueaza in pasi mici, chiar daca Shepley si-ar dori ca lucrurile sa se precipite pentru a o lua in casatorie mai repede pe America.

Desi o cere de sotie de doua ori, aceasta refuza si ii cere sa aiba rabdare. Shepley accepta aceasta situatie, insa trei ani mai tarziu, in momentul in care ea pare sa fie pregatita, un accident ii schimba complet si ii face sa constientizeze mai bine ceea ce au. Chiar daca uneori lucrurile dor, iubirea poate sa invinga. “Iubirea doare” este una dintre cele mai bune carti de citit pentru pasionatii genului romance.

Jacqueline Susann – Valea papusilor

“Valea papusilor” le aduce in prim plan pe Anne, Neely si Jennifer, trei prietene frumoase si tinere care vor sa isi gaseasca drumul in viata in orasul New York. In perioada respectiva indrustria TV era in plina dezvoltare si toate visele pareau sa devina reale. Succesul nu intarzie sa apara si lumea stralucitoare a showbiz-ului le sta la picioare celor trei protagoniste.

In urmatorii 20 de ani, cele trei prietene devin faimoase, iubesc si se imbogatesc, insa trebuie sa plateasca si un pret pe masura pentru ca in timp dragostea devine tradare, speranta devine dezamagire si unicul aliat in aceasta lupta sunt papusile, mai exact niste pastile pe care le au mereu cu ele si care par sa le ofere solutii pentru toate problemele.

Inca de cand a aparut, romanul a avut un foarte mare succes, fiind vandut in mai bine de 30 milioane de exemplare. A fost ecranizat intr-o miniserie TV si ulterior adaptat marelui ecran, intr-un film care a primit un Oscar si Globul de Aur.

Acestea sunt doar 3 exemple de carti, care cu siguranta vor trezi emotii in aceasta vara. Daca doresti sa-ti completezi biblioteca si cu alte titluri la fel de interesante, nu ezita sa accesezi site-ul Printrecarti.ro si sa profiti de ofertele la cartile de pe site.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Cristina Cioran victorie în fața lui Alex Drobrescu. Ce a decis instanța
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Substanțele toxice din microplastice pot fi absorbite prin piele, arată un studiu