(P) Mișcarea te recompensează dacă alegi stilul de viață sănătos

(P) Mișcarea te recompensează dacă alegi stilul de viață sănătos
Publicat: 10/08/2023, 10:50
Actualizat: 10/08/2023, 11:02

Încă te gândești dacă ar trebui sau nu să te apuci de fitness? Vara este anotimpul perfect pentru asta, la fix pentru a intra în toamnă cu un nou tonus, o nouă rezoluție și cu noul tău stil de viață #BeHealthy!

Nenumărate studii arată că mișcarea este remediul perfect pentru atunci când avem prea mult stres acumulat din cauza muncii sau când simțim că organismul nu mai răspunde bine la comenzi.

Pentru a fi sigur că vei începe un program sănătos de mers la sală, ar fi bine să optezi pentru o rețea de cluburi extinsă, care să-ți poată oferi toate facilitățile, precum și cei mai buni antrenori și echipamente de ultimă generație.

World Class este cea mai mare rețea de cluburi de fitness și piscine din țară, iar standardele sale sunt recunoscute la cel mai înalt nivel. Cei peste 70 de mii de membri sunt o garanție a faptului că sportul poate fi practicat de toată lumea, indiferent de locație și de orar, important este să vrei să ai un stil de viață mai sănătos, care va duce și la succesul pe plan personal.

Recent, World Class a introdus programul Recompense și Beneficii, prin care membrii sunt răsplătiți pentru loialitate, prin credite ce pot fi administrate online dintr-un portofel digital.

Creditele cash-back reprezintă de fapt un bonus sub formă de bani virtuali (credit), ce este primit de membrii care cumpără următoarele servicii online: abonamente de acces în cluburi, abonamente pe platforma World Class Online sau sesiuni cu un antrenor personal.

My Wallet este un instrument digital care funcționează ca un portofel digital, ce este disponibil în contul de membru și unde se stochează creditele acumulate la cumpărăturile efectuate în cadrul magazinului online World Class România, creditele acumulate în cadrul programului ”Ambasador #BeHealthy” și cardurile cadou digitale primite de către membri.

Creditele Cash-back obținute sunt stocate în portofelul virtual și pot fi utilizate în maxim 180 de zile de la data tranzacției, pentru a cumpăra servicii și produse din cadrul magazinului online cât și din recepția cluburilor.

În plus, dacă îți inviți prietenii să înceapă un stil de viață mai sănătos alături de World Class vei primi credite în portofelul tău digital atunci când aceștia devin membri. Aceștia pot opta pentru oricare din cele 3 modalități de plată, Flexible, Loyalty sau Prepaid.

Așadar, sunt multe beneficii de care te poți bucura dacă faci din mișcare o prioritate, iar în plus, poți să-i faci și pe cei din jurul tău mai fericiți, prin adoptarea unui stil de viață mai sănătos, cu ajutorul programului Recompense și Beneficii.

De obicei, cei mai mulți se lasă de sport din lipsa unui program organizat și a contactului cu antrenori dedicați care să-i motiveze sau chiar din lipsă de imaginație în rutina lor de exerciții. Tocmai de aceea, abonamentul la un club de fitness World Class este cea mai bună opțiune, pentru că vei putea alege din zeci de clase de group fitness, sute de experți și oricare din cele 44 de cluburi din țară.

Este timpul pentru o schimbare, pentru mai mult sport în viața ta!

Promitem că vei avea numai de câștigat. Pentru a te bucura de toate avantajele menționate mai sus, poți consulta site-ul World Class (www.worldclass.ro), pentru a găsi cele mai proaspete informații despre antrenamentele care vor face din tine o persoană mai activă și mai sănătoasă.

Spor la antrenamente!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
EXCLUSIV: Cât timp trebuie să fierbi ouăle de Paște ca să nu le crape coaja....
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
Hal de spital. După ce le-a fost dat alt copil de la maternitate, doctorul le-a...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern