(P) Vino la clasele de fitness, pentru un stil de viață sănătos

(P) Vino la clasele de fitness, pentru un stil de viață sănătos
Publicat: 13/02/2024, 14:15
Actualizat: 13/02/2024, 14:18

Cum stai cu motivația? Încă aștepți vremea perfectă de afară pentru a-ți face acel abonament la sală despre care vorbești cu prietenii și colegii încă de anul trecut? Poate este momentul să acționezi, sănătatea nu are rost să aștepte. Este pentru fericirea și bunăstarea ta. Știi că fiecare exercițiu contează. Așa cum fiecare clasă de group fitness contează.

Clasele de fitness ne pot ajuta să ne atingem obiectivele, atât timp cât acestea sunt clare. Ele reprezintă opțiunea ideală pentru cei care doresc să se înconjoare de un grup de persoane care lucrează pentru a-și atinge obiectivele de fitness la comun. Beneficiile claselor de group fitness se extind dincolo de pierderea de kilograme, tonifierea și creșterea rezistenței – sunt o oportunitate de a construi o comunitate de oameni care iubesc mișcarea și pentru care stilul de viață #BeHealthy este obiectiv permanent.

În cele mai multe cluburi vei găsi aproximativ aceleași tipuri de antrenamente, dar este bine să te informezi în momentul când decizi să începi călătoria ta în lumea fitness-ului. World Class este cea mai mare rețea de health & fitness din țară și aici vei găsi cea mai mare diversitate de clase, iar pe lângă asta, vei putea accesa concepte de fitness internaționale, testate de experți mondiali, cum sunt cele Les Mills. Mai jos, vom vorbi despre câteva dintre acestea, ca tu să poți lua cea mai bună decizie atunci când vei alege clasele potrivite.

Clasa de C-CORE este un antrenament ideal pentru a-ți crește tonusul muscular. Aici vei învăța cum să îți mărești stabilitatea și rezistența pentru mușchii care susțin nucleul, îți vei îmbunătățiți echilibrul, te va ajuta în prevenirea accidentărilor și vei deveni în general mai bun în tot ceea ce faci. În timpul antrenamentului, instructorii antrenați te ghidează prin tehnica corectă în timp ce lucrezi cu greutăți sau cu propria greutate corporală, cum se întâmplă în cazul abdomenelor, al exercițiilor pentru șolduri, fese și spate. Ca să îți faci o idee și mai clară poți consulta canalul de youtube World Class, pe care vei găsi multe antrenamente, o bună sursă de inspirație pentru workout în general.

BODYPUMP reprezintă un antrenament pentru întregul corp, ce te va ajuta să arzi calorii într-un ritm alert, care îți va modela și tonifia întregul corp, va crește rezistența nucleului. Secretul acestui antrenament se rezumă la trei cuvinte: The Rep Effect. Multe repetări, pe ritmuri diferite, asezonate cu izometrie și pauze extrem de scurte. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi greutățile în funcție de nivelul tău de antrenament și să fii pregătit să obții rezultatele dorite.

Într-un antrenament BODYCOMBAT îți vei folosi intens membrele, arzând până la 570 de calorii pe durata unei sesiuni. Este un antrenament plin de energie, inspirat de artele marțiale, fără contact și fără mișcări complexe. Antrenorii te vor provoca să crești intensitatea și să profiți la maximum de fiecare rundă. Vei elibera stresul, te vei distra și te vei simți ca un campion.

BODYATTACK reprezintă un antrenament de fitness plin de energie, cu mișcări care se adresează atât începătorilor cât și celor cu experiență. Combină mișcările din atletism precum alergarea și săriturile cu exerciții de forță, precum flotările și genuflexiunile. Muzica este și ea un factor important în timpul antrenamentelor, așa că dacă ești gata să arzi calorii într-un ritm alert această clasă este clar pentru tine.

Este benefic ca în fiecare sesiune să găsești și partea distractivă, astfel nu vei fi tentat să abandonezi clasele pe care le-ai îndrăgit la început. Până la urmă fiecare clasă contează.

Dacă simți că ai nevoie de o schimbare poți opta oricând pentru clasa de cycling, Zumba, HIIT sau Yoga. Atât timp cât totul se întâmplă într-o atmosferă și un anturaj din care-ți face plăcere să faci parte, este minunat.  Suntem siguri că instructorul și colegii de clasă îți vor insufla energia de care ai nevoie pentru a face din fiecare sesiune de antrenament o bucurie.

Fitness-ul este contagios, așa că, cel mai probabil, vei fi tentat să povestești și prietenilor despre noua lume în care tocmai ai intrat, iar primul pas ar fi să le recomanzi site-ul worldclass.ro, unde pot găsi cele mai utile informații referitoare la clasele de group fitness de mai sus. Să ai succes la exerciții și motivație cât cuprinde! Dacă ai citit până aici, primul pas spre un stil de viață mai activ, mai des, este ca și făcut! Nu uita, fiecare pas contează!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Vladimir Putin a dat ORDIN. Deja a început totul: Nu vreau să sperii pe nimeni...
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Test de cultură generală. Care compozitor a fost înmormântat fără inimă?