„PANDEMIC: COVID-19”, un documentar care face lumină atât în privința tratamentului, precum și a modului prin care virusul este transmis de la de la experții de vârf din medicină, precum și din mediul academic, oficiali guvernamentali

Redactor:
Gandul
„PANDEMIC: COVID-19”, un documentar care face lumină atât în privința tratamentului, precum și a modului prin care virusul este transmis de la de la experții de vârf din medicină, precum și din mediul academic, oficiali guvernamentali
Sursă FOTO Discovery.ro

Documentarul „PANDEMIC: COVID-19” a avut premiera duminică, pe 05 aprilie, la 21:00 (KSA) pe Discovery Channel. În documentar, experții analizează transmiterea noului virus, care inițial a uimit medicii și oamenii de știință. De asemenea, modul în care în câteva săptămâni, COVID-19 s-a răspândit în toată China și nu numai, îngrijorând profesioniștii și oamenii de știință din domeniul sănătății.

„PANDEMIC: COVID-19”  aduce spectatorii în luptă împotriva pandemiei cu cele mai noi știri despre modul în care guvernul se coordonează pentru a testa și trata pacienții și pentru a preveni răspândirea în continuare. Experții dezvăluie, de asemenea, de ce COVID-19 este unic, de ce lumea a fost atât de nepregătită și ce s-ar fi putut face diferit pentru a-și combate răspândirea.

Experții fac lumină atât în privința tratamentului, precum și a modului prin care virusul este transmis. De asemenea, documentarul analizează și viteza cu care în doar câteva săptămâni, COVID-19 s-a răspândit în China și nu numai, alarmându-i pe oamenii de știință și profesioniștii din domeniul sănătății. Telespectatorii pot urmări de la experții de vârf din medicină, precum și din mediul academic, oficiali guvernamentali și pacienți cu conturi de primă mână.

„PANDEMIC: COVID-19” analizează efectele măsurilor drastice care se întâmplă în toată America, deoarece instituțiile, școlile și întreprinderile sunt închise pentru a preveni transmiterea. Acest lucru special va arunca o perspectivă asupra celor care conduc lupta pentru a găsi răspunsuri, precum și o posibilă cură.

PANDEMIA: COVID-19 este produs de ITN pentru Discovery Science. Producătorii executivi din cadrul ITN sunt Ian Russell și Sarah Jane Cohen, iar producătorul este Nick Powell. Gretchen Eisele este producător executiv în cadrul Discovery și Discovery Science.

 

×
Guvernul anunță ce se întâmplă de la 1 iunie

Ședința de guvern are loc dupa ce, în urmă cu puțin timp, s-a încheiat întâlnirea Comitetului Național pentru Situații de Urgență

Publicată de Gandul pe Joi, 28 mai 2020
Gândul LIVE!
Inchide