Reacția lui Daniel Ghiță după declarația lui Alexandru Rafila privind purtarea măștii: “Domnul profesor a ales să fie om ‘rău’. Mă doare că, la fiecare ieșire publică sunteți întrebat de ce e Ghiță negaționist“

Reacția lui Daniel Ghiță după declarația lui Alexandru Rafila privind purtarea măștii: “Domnul profesor a ales să fie om 'rău'. Mă doare că, la fiecare ieșire publică sunteți întrebat de ce e Ghiță negaționist“
Reacția fostului luptător după declarația lui Alexandru Rafila privind lipsa purtării măștii sanitare: “Domnul Profesor Rafila a ales să̆ fie om “rău“/ Daniel Ghiță a dezvăluit motivul pentru care a intrat în PSD. Foto: Facebook
Publicat: 29/10/2020, 18:03
Actualizat: 06/04/2021, 14:39

Fostul luptător, Daniel Ghiță, a reacționat după declarația lui Alexandru Rafila privind purtarea măștii sanitare. Daniel Ghiță  amentionat că Alexandru Rafila este chestionat la fiecare apariție publică despre atitudinea acestuia privind existența virusului, însă nu despre soluțiile privind pandemia Covid-19.

Daniel Ghiță subliniază lipsa de interes privind expertiză lui Alexandru Rafila.

Fostul luptător către Rafila: „În loc să fiți ascultat cu expertiza dumneavoastră despre pandemie, sunteți întrebat de ce e Ghiță negaționist”

„Stimate domnule profesor Rafila, tot respectul!
Rar am văzut un om integru și corect ca Dvs. și mă doare că, la fiecare ieșire publică, în loc să fiți ascultat cu expertiza Dvs. despre pandemie, sunteți întrebat de ce e Ghiță negaționist, dacă poarta mască, că de ce nu crede în existența virusului și de ce a zis că masca e botniță!”

Daniel Ghiță critică minciunile PNL privind decesele Covid-19 și vaccinarea populației împotriva Covid-19.

Daniel Ghiță: „Domnul Profesor Rafila a ales să̆ fie om “rău “ și reprezinte PSD”

„Domnul Profesor Rafila a ales să fie om “rău “ și să reprezinte PSD și să vină cu soluții adevărate pentru pandemie.
Dacă făcea ce vrea PNL, atunci era bun, dacă s-a dus la PSD, trebuie distrus public.
Nu vorbește nimeni de minciunile PNL, care încep de la comunicarea morților de Covid. Sau de faptul că Tătaru minte la TV că el o sa aibă vaccin din Decembrie – Ianuarie, când în Germania o să îl aibă de abia din primăvară. Dar Guvernul PNL e mai tare, el o să aibă vaccin înaintea întregii lumi!”
Nici premierul nu scapă de criticile fostului luptător, fiind descris că duce ploconul la francezi în timp ce oamenii mor în spitale. De asemenea, Ghiță spune că propagandă îl defăimează pentru că pune întrebări, același tratament fiind aplicat lui Rafila.

Ghiță: „Orban merge la Paris să ducă ploconul la francezi”

„Orban merge la Paris să ducă ploconul la francezi în timp ce oamenii de rând mor în spitale de infecții nosocomiale sau gripă, că nu avem vaccin de gripă, sau mor de cancer, că nu au tratament și sunt umiliți să stea la rând în curtea spitalelor.
Dacă ne alăturăm PNL sau USR eram “ buni”.
Acum suntem “ răi” ca ne permitem sa gândim, să punem întrebări, și îl contrazicem pe Zeul Iohannis.
Propaganda incită la ură și încearcă să denigreze experții ca Profesorul Rafila, și pe oricine se alătură PSD, cum fac cu mine”. (…)
Daniel Ghiță spune că atât el, cât și Aleexandru Rafila sunt văzuți că oamenii răi, pentru că se gândesc la cei săraci, oamenii invizibili ai societății.
„Vă respect, domnule Prof. Rafila, că ați ales să fiți un om “rău “ care se preocupă de poporul român și care se gândește la cei saraci, la cei pe care nu-i aude nimeni, la cei care stau la rând la spitale, la bolnavii de cancer. Pe ei nu-i vede și nu-i aude nimeni.
La fel ca Dvs., am ales să fiu om “ rău“, să pun întrebări, pentru că acest Guvern este incompetent, riscând viețile românilor în numele alegerilor.
În PSD nu porți “ botniță“ și nu ești forțat să taci, ca la PNL și USR. Eu zic ce gândesc, întreb ce ar trebui să facem, și constat că deși domnul Prof. Rafila a prezentat un plan competent, nu interesează pe nimeni.” (…)
Fostul luptător explică alegerea redenumirii măștii sanitare în botniță, făcând referire la culegerea strugurilor de către țăranii români cu botniță la gură, în perioada lui Carol I.

Luptătorul retras din activitate:  „Am numit masca botniță pentru că̆ am făcut trimitere la un fapt istoric”

„Am numit masca botniță pentru că am făcut trimitere la un fapt istoric, de care nu vorbește nimeni, că în perioada lui Carol I, când se construia castelul Peleș cu banii românilor, toată gloria regelui se ținea pe sudoarea țăranilor care erau puși să culeagă struguri având botnița la gură ca nu cumva să mănânce și ei vreo boabă! Carol I trata România ca pe moșia lui și țăranii ca pe niște animale sălbatice.” (…).
Daniel Ghiță spune că nu a negat niciodată existența virusului, ci a pus la îndoială relația dintre decese și infecții nosocomiale.
„Eu nu am negat niciodată existența virusului!
Am postat că nu îmi explic de ce nu mai moare nimeni de infecții nosocomiale?
La scurt timp, domnul Președinte a prezentat un raport cum că sunt zero infectați cu infecții nosocomiale!”
Alexandru Rafila a transmis că Daniel Ghiță va purta masca sanitară, indiferent dacă crede în rolul acesteia sau nu, ”din convingere sau din respect pentru legislație sau pentru regulile sociale”