REACȚIE. Dr. Adina Alberts, despre educația sexuală în școlile din România: „O aberație!”

Redactor:
Gândul
REACȚIE. Dr. Adina Alberts, despre educația sexuală în școlile din România: „O aberație!”
Dr. Adina Alberts (FOTO: Facebook)

Dr. Adina Alberts se declară, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, împotriva orelor de educație sexuală în școli. Mai mult susține că, în România, copiii trebuie învățați, mai degrabă, cum să se ferească de pericolul pedofiliei.

În țara noastră, zilele acestea, este o adevărată dezbatere pe marginea acestui subiect și chiar s-a decis să se schimbe sintagma „educație sexuală” în „educație sanitară”, iar copiii să participe la aceste ore doar cu acordul părinților.

Dr. Adina Alberts: ”Educația sexuală în școlile din România, o ABERAȚIE!”

V-ați imaginat cum se desfășoară o oră de educație sexuală în școli? Un dialog în care un adult îi spune unui copil că „penisul lui tati devine tare, intră în vaginul mamei și eliberează spermă. ACESTA ESTE MOMENTUL MARII PLĂCERI”.
Acest citat este dintr-un manual de educație sexuală, pe care copilul dumneavoastră trebuie să-l „studieze” la școală! JENANT!
“Educația sexuală” nu este o materie dacă ea nu este predată de un specialist, o persoană avizată în domeniu. Mai mult decât atât, menirea primordială a sexului este PROCREEREA. Asta ar trebui să afle, în primul rând, copiii. Accentele trebuie moderate, exprimarea temperată, sănătatea și igiena sexuală evidențiate mai ales. Educația sexuală ar trebui predată de un medic. Și nu trebuie să uităm de BOLILE CU TRANSMITERE SEXUALĂ. Cu ele ar trebui să începem informarea copiilor noștri dpdv sexual. Pentru asta ar trebui, într-adevăr, un manual!”, a scris Adina Alberts, pe pagina sa de Facebook.

USR îi cere lui Iohannis să nu promulge legea privind educația sexuală

Parlamentarii USR îi cer președintelui Klaus Iohannis să nu promulge legea votată miercuri de Parlament, din care a fost eliminată sintagma „educație sexuală”, înlocuind-o cu „educație sanitară”.

USR consideră excesiv ca de acordul părintelui să depindă accesul la educație al copilului.

Proiectul de lege prin care este eliminată sintagma „educație sexuală” din lege, înlocuind-o cu „educație sanitară” a fost adoptat.

România, repetentă la educaţia sexuală. Șeful CNCD: Situaţia mamelor minore este destul de gravă

Preşedintele Consiliului Național pentru Combarea Discriminării (CNCD), Asztalos Csaba, susține că situația mamelor minore din România este destul de gravă.

„Ceea ce am avut până acum în şcoală şi în societate s-a dovedit a fi un faliment în a preveni naşteri în rândul minorilor”, a spus el.

Preşedintele Consiliului Național pentru Combarea Discriminării (CNCD), Asztalos Csaba, crede că este necesar ca educaţia sexuală să fie introdusă ca materie în şcoli.

Inchide