SĂLTAT. De 1 mai, Spartacus din Rahova nu va mai face grătare și scandaluri cu poliția. Cel puțin 30 de zile va sta în arest!

SĂLTAT. De 1 mai, Spartacus din Rahova nu va mai face grătare și scandaluri cu poliția. Cel puțin 30 de zile va sta în arest!
DECIZIE. „Spartacus” din Rahova, bărbatul care a lovit trei poliţişti în ziua Paştelui, trimis în judecată / Sursă Foto: Mediafax foto
Publicat: 21/04/2020, 15:28

Vasile Badea, alias Spartacus, una dintre persoanele care a participat la bătaia din cartierul bucureştean Rahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Alături de el, alte 4 persoane au fost arestate preventiv de judecătorii de la Sectorul 5 din Capitală.

În acelaşi timp, două femei care au fost reţinute pentru 24 de ore au fost plasate în control judiciar de către judecători.

Decizia a venit după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie în plină stradă în cartierul Rahova chiar în ziua de Paşti şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca acest conflict să fie aplanat.

Cu doar două ore înainte ca poliția și jandarmeria să ajungă la fața locului, “Spartacus Idolu Fetelor”, înconjurat de mai mulți romi, urla fără niciun fel de jenă: “Așteptăm Poliția! Revoluție, le răsturnăm mașinile”.

Într-un final, dorința lui Spartacus s-a îndeplinit. Pentru a calma spiritele, poliția a tras și câteva focuri de armă. Ulterior, zeci de romi au fost duși la secție, pentru audieri.

Luni dimineață, după câteva ore petrecute în arest, “Spartacus Idolu Fetelor” și-a cerut scuze polițiștilor, pe contul personal de Facebook.