Scandal în direct! Alexandru Cumpănașu s-a contrat dur cu Victor Ciutacu: „Nu mă iau de amantele tale” / „Ai fost cu mine la c..ve?”

Scandal în direct! Alexandru Cumpănașu s-a contrat dur cu Victor Ciutacu: „Nu mă iau de amantele tale” / „Ai fost cu mine la c..ve?”
Scandal în direct! Alexandru Cumpănașu s-a contrat dur cu Victor Ciutacu: „Nu mă iau de amantele tale” / „Ai fost cu mine la c..ve?” / Foto: Capturi
Publicat: 26/01/2021, 09:23

Scandal în direct la România Tv, între moderatorul Victor Ciutacu și Alexandru Cumpănașu, fostul candidat la prezidențiale, „mitraliat” cu acuzații privind propunerile indecente adresate mai multor tinere.

Victor Ciutacu și Alex Cumpănașu și-au împărțit cuvinte foarte dure și s-a degenerat până la mită, poze NUD și vorbe despre mită în campania electorală, scrie cancan.ro.

Cumpănașu a anunțat că RTV a fost informată că îl va da în judecată pe unul dintre jurnaliștii postului, motivând că i-a fost pătată imaginea și viața privată.

Scandal-monstru în direct! Cumpănașu versus Ciutacu: „Nu mă iau de amantele tale” / „Ai fost cu mine la c..ve?” / Iată schimbul de replici acide

Victor Ciutacu: Ne dai în judecată, e dreptul tău. Zău dacă problema de personal a postului nostru te privește.

Alexandru Cumpănașu: Mă privește pentru că îmi afectează drepturile, Victor.

Alexandru Cumpănașu: Viața mea privată vă privește foarte mult. M-am săturat să faceți voi acuma rating pe seama mea la infinit. Totuși, sunt niște limite. Vă ajut de un an jumate, de când cu Alexandra. Ce nu înțeleg eu e că viața mea privată nu te interesează, dar vorbești de organele mele genitale, înțeleg că te-ai exprimat tu cu gurița ta…

Victor Ciutacu: Dacă vrei să ne întoarcem la subiectul acesta intru la fotografii în telefonul meu și îți arăt în direct… pe al tău nu pe al meu.

Alexandru Cumpănașu: Care era relevanța?

Victor Ciutacu: Dragul meu, nu eu am candidat la președinție și le-am trimis pe***ul femeilor, prietene.

Victor Ciutacu: Ne întoarcem la subiect sau nu?

Alexandru Cumpănașu: Ne întoarcem la subiect cum? Cu toate târâturile astea în direct?

Victor Ciutacu: Întrebare directă! Ai luat 40.000 de euro la plic în campania electorală, în Italia?

Alexandru Cumpănașu: Mergem pe bârfe? Ai luat 20.000 de euro o șpagă de la nu știu ce privatizare?

Victor Ciutacu: I-auzi, mă! Hai că ne întâlnim în instanța de judecată. Ești primul care spune treaba asta. Bătrâne, eu nu te-am sunat să ne punem poalele în cap.

Victor Ciutacu: Ai un răspuns corect la vreo întrebare?

Alexandru Cumpănașu: Tu nu ai nicio informație concretă.

Victor Ciutacu: Ba da, am o plângere penală că ai luat 40.000 de euro la plic.

Alexandru Cumpănașu: E o femeie care face videochat și care a fugit din țară.

Victor Ciutacu: Și ce dacă a făcut videochat, tu ai făcut mai videochat decât ea când ai trimis peni**ul unei femei măritate. Las-o naibii de treabă.

Alexandru Cumpănașu: Eu nu mă iau de amantele tale. Adică cine te crezi tu?

Victor Ciutacu: Băi, ai fost vreodată la cu**e cu mine ca să vorbești de amantele mele? Nu îți e rușine?

Alexandru Cumpănașu: Da` ție nu îți e rușine să vorbești cu mine așa? Da până când?

Victor Ciutacu: Nu mie îmi depune lumea plângeri penale că iau bani la plic, nu eu trimit peni**l la femei. Nu îți e rușine?

Victor Ciutacu: Tu ți-ai făcut publică viața privată. Ți-ai expus soția și copiii unor mizerii, de obsedat s*xual. Asta ai făcut.

Alexandru Cumpănașu: Ce ai făcut, mă?

Victor Ciutacu: Scoateți-l, mă, pe ăsta afară din direct!” a fost dialogul incendiar dintre cei doi.

Victor Ciutacu i-a acordat un drept la replică pe pagina sa de Facebook soției lui Alexandru Cumpănașu:

„În vederea unei corecte informări a publicului, referitor la opinia exprimată de Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii “Punctul Culminant”, în cadrul ediției din data de 25 ianuarie 2021 („ți-ai expus soția și copiii unor mizerii”), ținând cont de prevederile legale, solicit publicarea următorului drept la replică:

“Contrar spuselor realizatorului emisiunii, niciun act normativ în vigoare nu diferențiază dreptul la demnitate, intimitate și viața privată a unei persoane. În fața legii suntem cu toții egali în drepturi și obligații, cu atât mai mult cu cât soțul meu, Alexandru Cumpănașu, nu ocupă o demnitate publică. Această mascaradă televizată pe care o difuzați de peste trei săptămâni încalcă flagrant prezumția de nevinovăție, aducând grave prejudicii familiei noastre prin încălcarea a numeroase drepturi și lipsă de obiectivitate în prezentarea informațiilor. Mizeriile la care sunt expusă sunt pompos construite prin distorsionarea faptelor și prezentarea unor informații fără efectuarea unor minime verificări. Prin urmare, domnule Ciutacu, nu soțul meu mă expune unor mizerii, ci dumneavoastră împreună cu postul de televiziune pentru care lucrați, încălcându-ne drepturile cu bună știință! Pentru noi ca familie, Alexandru Cumpănașu rămâne același bărbat curajos și tată dedicat, de care suntem mândri! Viața noastră privată, ne aparține doar nouă!”

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult